Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes az exem! Mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes az exem! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A lánnyal egy évig voltunk együtt, elég csúnyán szakítottunk. Nem beszéltünk hetek óta, erre egyik nap kapok tőle egy üzenetet hogy 10 hetes terhes, és biztosan tőlem! Nem hittem neki, elhajtottam, én nem fogom neki fizetni az abortuszt az biztos... Már új kapcsolatom van, és nem akarom egy ilyen lezáratlan dologgal elszúrni! A lány azt mondta el akarja vetetni, de közben variál is... Mit tehetnék? Mivel tudnám rászorítani az abortuszra vagy elérni hogy békén hagyjon? 21/F, 19/L

2013. szept. 5. 16:11
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
78%
A lemondást nem tudom kik találták itt ki, de ilyen nem létezik! A törvény a gyermek érdekeit védi elsősorban. Az apa nem mondhat le a gyerekről. Minden legális bevételéből elvonhatják a pénzt amíg a gyermek tanul. Ha nem fizet akkor az állam megelőlegezi a gyermektartást és később kerül behajtásra. Amennyiben a nő megtartja a gyermeket akkor a hajléktalanság az egyetlen amivel kibújhat a fizetés alól.
2013. szept. 5. 22:31
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Lemondani rola akkor lehet ha egy masik ferfi vallalja az apasagot ez az egy eset amikor nem kell fizetni.

Minden mas esetben ha nem kell a gyerek akkor is fizetsz viszont latni nem kotelezo.Fizetni igen.

Bar a te geneidet felesleges tovabbadni.

Mitol lettel ennyire gonosz szivtelen bunko erzeketlen? Sajat vered husod gened kiirtasara biztatod ?

Csomo kene a te ....

Ajanlom a ferfi urologust 10 perc soha tobbet nem kerulsz ilyen helyzetbe.

2013. szept. 6. 08:31
 33/38 anonim ***** válasza:
0%

Mivel nem akarta a gyereket a csaj meg zsarolja,ezért nyiván nem kell neki ez a fattyú.Nekem se kellene,mert ,,nem beszélte meg" velem,tudjátok kommunikáció,communication,communication.Más nyelven mondjam esetleg?

Amúgy az urulógus nem nagyon csinálja meg az elkötést én is meg akartam,akarom.Valami kérvény kell vagy ilyesmi.

2013. szept. 6. 08:48
 34/38 anonim ***** válasza:
69%

A jövőben majd legyen egy kislányod. Akit imádsz, vidámparkba, állatkertbe hurcolsz, csodás jövőt álmodsz neki. Amikor úgy érzed ilyen szeretet nincs is a világon, amikor rád mosolyog és átölel, akkor gondolj vissza erre a történetre.

És nem azért, mert most egy második gyerekről akarsz lemondani. Hanem azért, mert az exed valakinek a kislánya.

2013. szept. 6. 08:53
 35/38 anonim ***** válasza:
67%
Szívesen megnéznélek 80 éves korodban, bepelenkázva, reszkető kézzel, a tolókocsidban ülve egy Isten háta mögötti elfekvőben, ahol kegyelemkenyéren tengődsz, és a kutya nem nyitja rád az ajtót. Egyszerűen morális halott vagy és akkor még finoman fogalmaztam. Most vicsorogsz, hogy abortuszt akarsz, és ha ez a gyermek egyszer eutanáziát akar, ha rólad gondolkozik...? Van még ennél lejjebb?
2013. szept. 6. 09:36
 36/38 anonim ***** válasza:
20%

komolyan mit lehet megbeszelni a veletlen terhessegen?

Aki szexel mindig rizikot visel a terhesseg rizikojat 100% fog gatlas csak az elkotes mindket felnel.

tehat talan duplan vedekezni ovszer es tabletta.

Abortuszra senkit nem lehet kotelezni mert egy uj eletet megolni nem semmi.

Fizetni viszont lehet kotelezni.

Ez az orok torvenye a szaporodasnak

2013. szept. 6. 09:50
 37/38 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván nem fogja elvetetni csakhogy neked kényelmesebb legyen, öcskös! Így jártál! Ha nem tetszik legalább légy férfi és fogadd el! Képes lennél a saját gyereked elvetetni és egy lány, -akivel egy évig együtt voltál- egészségét kockáztatni mert neked most új kapcsolatod van? Ki a sz**t érdekel?! Ennyi emberség legyen már benned, könyörgöm! Remélem sosem találkozom ekkora érzelmileg nulla tahó ökörrel mint amilyen te vagy.
2013. szept. 8. 00:56
 38/38 anonim ***** válasza:
Mi lett a helyzettel, kérdező?
2022. nov. 26. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!