Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes az exem! Mit tehetnék?
"Nem beszéltünk hetek óta, erre egyik nap kapok tőle egy üzenetet hogy 10 hetes terhe"
De dugni dugtatok az elmúlt 10 héten belül?
Ha igen akkor jó eséllyel lehetsz az apuka. Ha el akarja vetetni és te sem akarsz gyereket akkor meg fizesd ki azt a nyamvadt kaparást, mert tényleg az lesz, hogy életed végéig fizethetsz majd.
"Már új kapcsolatom van, és nem akarom egy ilyen lezáratlan dologgal elszúrni!"
Akkor talán zárd le. Ha pedig biztosan nem te vagy az apa, akkor akár meg is tarthatja, egy apasági per könnyedén eldönti (igaz 100 ruppó egy DNS vizsgálat, de megkímélhet 25 évnyi tejeléstől).
Ne légy idióta. HA meg kavar akkor beszélj a szüleivel.
"Ha baja is lesz tőle, nem jobb az még mindig mint megszülni egy gyereket és felnevelni apa nélkül?"
Mondjuk olyan baja, hogy nem tud több gyereket szülni soha többé az életben? Mert ez is benne van.
Barátom most bizonyítottad, hogy te egy gerinctelen puhapocs vagy.
Ha megdugni volt eszed, védekezni nem, és te nem akarsz gyerket de a volt barátnőd igen, akkor joga van megsülni, és neked meg onnantól kötelességed vállalni a felelősséget. Lemondhatsz róla elvileg, és ezzel kizárod abból hogy örökölhessen tőled, így nem lesz kötelező találkozni és foglalkozni vele, de ha a csaj beperel gyerektartásért azt bizony te fizeted.
Szóval ha már volt eszed teherbekúrni a csajodat legyen eszed ÉRTELMESEN megbeszélni vele, hogy hogyan tovább.
14 Szerinted van egyáltalán olyan nő, akinek egy ilyen pasi mint te kéne apának? vagy kéne bárkinek egy ilyen embertől 1 fillér is?
Szerintem senkinek.
Ellenben pár sok év múlva, amikor majd a gyerkedet meglátod, és rájösz, hogy mekkora állat voltál hogy azt és úgy tettél, akkor kótródj a gyerek és az anyja szeme elől és kerüld el őket amilyen messze csaK tudod. És ne add elő a szenvedő szerkezetet, hogy milyen szemét volt a gyerek anyja, mert hogy nem engedi a gyereket látnod.
Ha nem kell lemondhatsz róla,ahogy én tudom.
Ne ítélkezzetek,én lehet a csajt felrúgnám a kölkével együtt,ha nekem nem kell a pulyája akkor hagyjon békén,szülje meg csak ne tudjak róla,mert nem érdekel.
Ha nem akarja elvetetni,akkor hagyjad,de ha zsarolni kezd akkor mond meg neki,hogy ha nem fejezi be akkor véletlenül valami baja lesz neki is meg a kölykének is.
Sajnos ilyennel nem lehet másképp bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!