Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes az exem! Mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes az exem! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A lánnyal egy évig voltunk együtt, elég csúnyán szakítottunk. Nem beszéltünk hetek óta, erre egyik nap kapok tőle egy üzenetet hogy 10 hetes terhes, és biztosan tőlem! Nem hittem neki, elhajtottam, én nem fogom neki fizetni az abortuszt az biztos... Már új kapcsolatom van, és nem akarom egy ilyen lezáratlan dologgal elszúrni! A lány azt mondta el akarja vetetni, de közben variál is... Mit tehetnék? Mivel tudnám rászorítani az abortuszra vagy elérni hogy békén hagyjon? 21/F, 19/L

2013. szept. 5. 16:11
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Miért baj az hogy felháborít a helyzet? Nem én döntök semmiben, nem akarok gyereket mégis ha akarom ha nem, megszületik ha a volt barátnőm úgy dönt. Miért kéne nekem ebben részt venni? Én abortuszt akarok. Ha ő mégis megtartja, akkor miért én vagyok a hibás? Ha baja is lesz tőle, nem jobb az még mindig mint megszülni egy gyereket és felnevelni apa nélkül?
2013. szept. 5. 16:31
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

"Nem beszéltünk hetek óta, erre egyik nap kapok tőle egy üzenetet hogy 10 hetes terhe"

De dugni dugtatok az elmúlt 10 héten belül?

Ha igen akkor jó eséllyel lehetsz az apuka. Ha el akarja vetetni és te sem akarsz gyereket akkor meg fizesd ki azt a nyamvadt kaparást, mert tényleg az lesz, hogy életed végéig fizethetsz majd.

"Már új kapcsolatom van, és nem akarom egy ilyen lezáratlan dologgal elszúrni!"

Akkor talán zárd le. Ha pedig biztosan nem te vagy az apa, akkor akár meg is tarthatja, egy apasági per könnyedén eldönti (igaz 100 ruppó egy DNS vizsgálat, de megkímélhet 25 évnyi tejeléstől).

Ne légy idióta. HA meg kavar akkor beszélj a szüleivel.

2013. szept. 5. 16:31
 13/38 anonim ***** válasza:
74%

"Ha baja is lesz tőle, nem jobb az még mindig mint megszülni egy gyereket és felnevelni apa nélkül?"

Mondjuk olyan baja, hogy nem tud több gyereket szülni soha többé az életben? Mert ez is benne van.

Barátom most bizonyítottad, hogy te egy gerinctelen puhapocs vagy.

Ha megdugni volt eszed, védekezni nem, és te nem akarsz gyerket de a volt barátnőd igen, akkor joga van megsülni, és neked meg onnantól kötelességed vállalni a felelősséget. Lemondhatsz róla elvileg, és ezzel kizárod abból hogy örökölhessen tőled, így nem lesz kötelező találkozni és foglalkozni vele, de ha a csaj beperel gyerektartásért azt bizony te fizeted.

Szóval ha már volt eszed teherbekúrni a csajodat legyen eszed ÉRTELMESEN megbeszélni vele, hogy hogyan tovább.

2013. szept. 5. 16:34
 14/38 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon valószínű hogy tőlem van... De nekem nem kell gyerek, a lányt sem szeretem már, miért kéne engem bármire is kötelezni ha egyszer ő az aki variál, aki lehet mégis megtartja... Én tudom mit akarok: vetesse el. Nem akarom fizetni de ha muszáj megteszem, de ő kavar hogy mégse. Innentől nekem nincs beleszólásom? Akkor pedig miért tennék érte bármit is ha rámerőszakol egy gyereket?
2013. szept. 5. 16:36
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
14 Szerinted van egyáltalán olyan nő, akinek egy ilyen pasi mint te kéne apának?
2013. szept. 5. 16:37
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Elèg nagy felelötlen gyökèr vagy!!!!
2013. szept. 5. 16:38
 17/38 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést hogy ítélkezzetek, segítséget kérek. Ha mégis megszülné, lemondhatok róla igaz? Van olyan lehetőség hogy teljesen lezárjam ezt, mintha meg se történt volna? Hogy ne kelljen soha látnom, ne kelljen fizetnem és ne legyen hozzá közöm és később olyantól legyek gyerekem akit szeretek.
2013. szept. 5. 16:39
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

14 Szerinted van egyáltalán olyan nő, akinek egy ilyen pasi mint te kéne apának? vagy kéne bárkinek egy ilyen embertől 1 fillér is?

Szerintem senkinek.

Ellenben pár sok év múlva, amikor majd a gyerkedet meglátod, és rájösz, hogy mekkora állat voltál hogy azt és úgy tettél, akkor kótródj a gyerek és az anyja szeme elől és kerüld el őket amilyen messze csaK tudod. És ne add elő a szenvedő szerkezetet, hogy milyen szemét volt a gyerek anyja, mert hogy nem engedi a gyereket látnod.

2013. szept. 5. 16:40
 19/38 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem kell lemondhatsz róla,ahogy én tudom.

Ne ítélkezzetek,én lehet a csajt felrúgnám a kölkével együtt,ha nekem nem kell a pulyája akkor hagyjon békén,szülje meg csak ne tudjak róla,mert nem érdekel.

Ha nem akarja elvetetni,akkor hagyjad,de ha zsarolni kezd akkor mond meg neki,hogy ha nem fejezi be akkor véletlenül valami baja lesz neki is meg a kölykének is.

Sajnos ilyennel nem lehet másképp bánni.

2013. szept. 5. 16:46
 20/38 A kérdező kommentje:
Ezt nehezen hiszem el hogy kijelentem hogy nem kell és akkor nem is kell fizetnem? Ha ez így működne a világon senki sem fizetne gyerektartást...
2013. szept. 5. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!