Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes az exem! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A lánnyal egy évig voltunk együtt, elég csúnyán szakítottunk. Nem beszéltünk hetek óta, erre egyik nap kapok tőle egy üzenetet hogy 10 hetes terhes, és biztosan tőlem! Nem hittem neki, elhajtottam, én nem fogom neki fizetni az abortuszt az biztos... Már új kapcsolatom van, és nem akarom egy ilyen lezáratlan dologgal elszúrni! A lány azt mondta el akarja vetetni, de közben variál is... Mit tehetnék? Mivel tudnám rászorítani az abortuszra vagy elérni hogy békén hagyjon? 21/F, 19/L2013. szept. 5. 16:11
21/38 anonim válasza:
Leginkább azt teheted,hogy nincsen bejelentett jövedelmed egyáltalán,tehát vagy számlásan dolgozol egyetem mellett vagy ilyesmi.
Ha ő szemét g_ci veled akkor te is legyél vele az,ha kell fenyegesd meg,hogy szétvered a fejét,sajnos ilyenek ezt érdemlik,mert ez egy féreg viselkedés.
22/38 anonim válasza:
19 Az ekkora machónak és keménynek tűnő egyed, akinek ekkora pofája van, csúszott össze mikor a 14 éves lányát titokba megleste és szembesült azzal mit vesztett. Tudod, kedves machjo bari.olyan pirinyó lett a nagyember, hogy még. Abba is hagyta az ekkorka szöveget mint amit te itt nyomsz.
23/38 anonim válasza:
21 húha kiskölök mekkora embernek hiszed magad, és mennyi ilyet láttam aki padlót fogott, amikor visszatekintett az életére és rájött hogy az életét végérvényesen elcseszte, és nyúlt a piához.
24/38 A kérdező kommentje:
Elfajultak a dolgok amennyire látom, de még mindig az a kérdés hogy van-e olyan lehetőség ami biztosítja hogy egy vasat se kelljen soha adnom?
2013. szept. 5. 17:11
25/38 anonim válasza:
19 Meg majd kiesik a faszi a kocsiból mikor a gyerek előtt megy át a zebrán véletlenül, és azonnal felismeri.
26/38 anonim válasza:
25 Szerintem egy valamit is magára adó nőnek egy filléredre sincs szüksége és sosem lesz. Úgy hogy menj Isten hírével.
27/38 anonim válasza:
24 Te pedig nő létedre, hípózd ki a szádat bunkókám.
28/38 anonim válasza:
Hmmm,elvileg igen amit írtam,hogy valahogy titkold el a jövedelmed,vagy nem tudom,hogy van ez,de állítólag van olyasmi hogy lemondhatsz a gyerekről minden jogodról,és akkor elvileg nem kell,de beszélj egy ügyvéddel.Tényleg érdekel,hogy van-e ilyen.Vagy másik lehetőség,hogy meggyőzöd a kiscsajt,hogy egy forintot se várjon tőled és ezt írásba is adja ilyen tuti van viszont.Szerződés,ügyvéddel lepecsételtetni,és akkor mehet a sunyiba.
29/38 anonim válasza:
Ha fel tuttad csinálni gondoskodj is róla -_-
30/38 anonim válasza:
Ha fel tudtad csinálni gondoskodj is róla -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!