Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megörít a viselkedésével az exem?
ma 23:31
Akkor az eszed mondja meg a szívednek,hogy még újra tudnád kezdeni az életedet,másvalakivel,akiben megvannak azok a pozitívumok,amik az exedből hiányoznak,de ha sokáig vársz,elrepülnek az évek,és magadat fogod szidni,hogy elk.rtad a jövődet....
" a csengőről lemostam a nevét és én a lánykori nevemet raktam ki. Ha találkozunk szaglás "
Én úgy szagolom, hogy ti szerelmesek vagytok még egymásba- csak kegy kis szünet kellett, és újra összejöttök. Írd ki újra a csengettyűre a nevét - lesz majd nagy szaglás, ha meglátja!
Jézusom,nem látod hogy szenved?? A gyermeked apja,nem az a legfontosabb,hogy a kicsi mellett legyen apa is,mint minden normális családban?? Hogy fog így felnőni szegény?
Letiltottad Facebookról,gratulálok. Mintha valami 12 évest hallanék. 5 év után te csak fogod magad és ignorálod
Gondoljátok újra,beszéljétek ki a problémákat!! Gondolom nem véletlenül hidegült el tőled,biztos volt valami oka. Munkahelyi stressz.vagy az,hogy kezdtél megh*lyülni,ami mostanra ki is csúcsosodott!! (ezekből a tettekből ez jön le.
Egyáltalán nem vall érett viselkedésre ami teszel. Szegényt hagyod az utcára menni (hiszen nincs pénze) és a gyereke mellől elszakítod. Borzalmas nő vagy.
Ha van egy kis esze nem megy vissza hozzad.
Borzasztoan gyerekes es eretlen lehetsz .
tegnap 23:41
Tök érdekes,hogy a legelső válaszodban még nem ezt írtad.....
nem tudom h miért mondja azt h már nem?
Ha szeretne,nem így viselkedne.....pontoz le akkor most is,de én így látom.
Szerintem ez az ember azt sem tudja mit akar!
Először benyögi,hogy nem kíván,nem izgatod,majd bevallja,hogy a szakítás nem viselte meg,csak a gyerek miatt fáj neki....hát nálam ez nem szerelem,de még csak szeretet sem
Ha 5 év után mondja azt,hogy már nem izgatod őt szexuálisan,mi lesz később?
Mit csináltál,mikor ezt elmondta neked?
Próbáltad változatossá tenni a szexuális életeteket?
Mégsem maradtatok együtt?
Nekem ez egyébként itt sántít:
"El is költözött, rá 1hónapra be is adtuk a válást. Közben elmentünk családi nyaralásra"
Ez akkor nem most volt!
Azóta ha szerinted annyira szeret,még nem békültetek ki?
Érdekes.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!