Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvalt szulok eseteben hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvalt szulok eseteben hogy lehet egyuttelni az apa onzo, felelotlen viselkedesevel?

Figyelt kérdés

Szeretnem a kisfiamat sportra beiratni, iskola utan kb. 2-szer egy heten edzesre, uszni. Sajnos nem tudom kifizetni, de a kisfiamnak mondtam, hogy kerjen apjatol penzt ra. Erre az apa azt mondta, hogy anyanak a penzebol kell befizetni az uszast, vagy barmit amit szeretnenk. Kozben az apa azt mondja szereti a fiat. Ez a szeretetnek melyik fajtaja?

Az faj, hogy o betudna fizetni az uszast, en nem. O cigizik, a napi soreit megissza, de a gyereknek a sport az nem fontos, azt fizessem en. De mibol? Miert kell a gyereknek hatranyba lenni, szenvedni (mert imad uszni, es egyfolytaban nyaggat a kicsi hogy irassam be uszni)egy onzo, felelotlen apa miatt?

Ez csak egy problema volt a sok kozul, de az faj, hogy megtehetne hogy kifizesse az uszast, de azert sem fizeti. A lelkem sir, faj, es nagyon sajnalom a kisfiamat. Tudom hogy rengeteg az ilyen ffi, de hogy lehet egy edesanyanak ezt elviselni? Mert en nem birom ezt az igazsagtalansagot, azt amikor vigyorog a szep autojabol, amikor fujja a dohanyfustot, mert annak az araert o dolgozott meg (mondja o). Es a gyerek? Miert minden az anyanak a problemaja? Gyerektartast kapok, de annyira nevetseges az osszeg, hogy szora sem erdemes.

2008. nov. 19. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
35%

Nem akarok ítélkezni, de ezt a kérdést nem úgy kellett volna intézned, hogy a gyerekkel üzensz, kérjen pénzt.

Ez úgy működik,hogy a gyerek elmondja az apjának láthatáskor,hogy szeretne úszni járni, de anyának nincs pénze. Ennyi nem kér semmit. Aztán te felhívod, vagy amikor haza viszi a gyereket behívod, hogy szeretnél vele beszélni. Megbeszéled vele, hogy nagyon sokat törtétek a fejetk,hogyan lehetne megoldani a kérdést. De te sajnos nem tudodkifizetni az úszást. Ezért gondoltál arra lehetne ez az ő ajándéka a fiának. Tudod, hogy ez a gyerektartáson felül van de örülnél, nem magad miatt a fiatok miatt.

Ezzel az indítással talán másképp alakulnak a dolgok. mert így úgy néz ki pénzt akarsz tőle kicsalni még s nem bízik benne,hogy az úszásra kell.

Elhiszem,hogy önző és cigizik, meg minden. De akkor is politikusnak kell lenni, hogy legalább jobban gyereke ki belőle.

2008. nov. 19. 11:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Pereld be.Az ilyen önző ember megérdemli.Nagyon szeretheti a gyerekét,ha erre képes.A gyerektartás a gyerek havi kiadásaira jár.Azon felül minden plusz kiadást meg kell felezni.Gondolom,ha veszel egy nadrágot a gyereknek nem kéred rögtön a felét,pedig megilletne.Ugyanúgy iskolakezdéskor,meg mindig ha plusz kiadás van.Azt írod nevetséges gyerektartást kapsz,akkor biztos nem annyival van bejelentve amennyit keres.Vizsgáltasd ki az életkörülményeit,telik-e annyi pénzből amennyit bevall luxusautóra,meg minden egyéb ilyesmire.Normális esetben nem tartanám ezt helyénvalónak,de aki a gyerekével így viselkedik az megérdemli.Az ilyen férfi nem ember.

Az én nagyobbik gyerekemet is ennyire szereti az apja,soha nem érdekelte mi van a gyerekkel.Mondjuk én még a gyerektartást sem kérem,szerencsére nem vagyok rászorulva persze nem is fizet,nekünk a lényeg,hogy ne lássuk többet soha az életbe.

2008. nov. 19. 12:21
 3/4 anonim válasza:
53%

Tisztelt Elvált anyuka!

Sajnálom a helyzetet, ami kialakult, az apának nem kötelessége a gyerektartáson felüli juttatásokba, beszállni.

A Bíróság által megítélt gyermektartás fix, ha azt rendszeresen fizeti, akkor egyéb követelése nincs!

Sajnálatos módon önnek kell az anyagi feltételt biztosítani a gyermeke számára.

2009. jan. 26. 09:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Tisztelt utolso valaszolo, on ugyved?

Mennyi gyermeket nevel egyedul egy fizetesbol?

Mindig ilyen rosszindulatu, vagy csak most, hogy nem boldog az eleteben?

2009. jan. 26. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!