Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvalt szulok eseteben hogy lehet egyuttelni az apa onzo, felelotlen viselkedesevel?
Szeretnem a kisfiamat sportra beiratni, iskola utan kb. 2-szer egy heten edzesre, uszni. Sajnos nem tudom kifizetni, de a kisfiamnak mondtam, hogy kerjen apjatol penzt ra. Erre az apa azt mondta, hogy anyanak a penzebol kell befizetni az uszast, vagy barmit amit szeretnenk. Kozben az apa azt mondja szereti a fiat. Ez a szeretetnek melyik fajtaja?
Az faj, hogy o betudna fizetni az uszast, en nem. O cigizik, a napi soreit megissza, de a gyereknek a sport az nem fontos, azt fizessem en. De mibol? Miert kell a gyereknek hatranyba lenni, szenvedni (mert imad uszni, es egyfolytaban nyaggat a kicsi hogy irassam be uszni)egy onzo, felelotlen apa miatt?
Ez csak egy problema volt a sok kozul, de az faj, hogy megtehetne hogy kifizesse az uszast, de azert sem fizeti. A lelkem sir, faj, es nagyon sajnalom a kisfiamat. Tudom hogy rengeteg az ilyen ffi, de hogy lehet egy edesanyanak ezt elviselni? Mert en nem birom ezt az igazsagtalansagot, azt amikor vigyorog a szep autojabol, amikor fujja a dohanyfustot, mert annak az araert o dolgozott meg (mondja o). Es a gyerek? Miert minden az anyanak a problemaja? Gyerektartast kapok, de annyira nevetseges az osszeg, hogy szora sem erdemes.
Nem akarok ítélkezni, de ezt a kérdést nem úgy kellett volna intézned, hogy a gyerekkel üzensz, kérjen pénzt.
Ez úgy működik,hogy a gyerek elmondja az apjának láthatáskor,hogy szeretne úszni járni, de anyának nincs pénze. Ennyi nem kér semmit. Aztán te felhívod, vagy amikor haza viszi a gyereket behívod, hogy szeretnél vele beszélni. Megbeszéled vele, hogy nagyon sokat törtétek a fejetk,hogyan lehetne megoldani a kérdést. De te sajnos nem tudodkifizetni az úszást. Ezért gondoltál arra lehetne ez az ő ajándéka a fiának. Tudod, hogy ez a gyerektartáson felül van de örülnél, nem magad miatt a fiatok miatt.
Ezzel az indítással talán másképp alakulnak a dolgok. mert így úgy néz ki pénzt akarsz tőle kicsalni még s nem bízik benne,hogy az úszásra kell.
Elhiszem,hogy önző és cigizik, meg minden. De akkor is politikusnak kell lenni, hogy legalább jobban gyereke ki belőle.
Pereld be.Az ilyen önző ember megérdemli.Nagyon szeretheti a gyerekét,ha erre képes.A gyerektartás a gyerek havi kiadásaira jár.Azon felül minden plusz kiadást meg kell felezni.Gondolom,ha veszel egy nadrágot a gyereknek nem kéred rögtön a felét,pedig megilletne.Ugyanúgy iskolakezdéskor,meg mindig ha plusz kiadás van.Azt írod nevetséges gyerektartást kapsz,akkor biztos nem annyival van bejelentve amennyit keres.Vizsgáltasd ki az életkörülményeit,telik-e annyi pénzből amennyit bevall luxusautóra,meg minden egyéb ilyesmire.Normális esetben nem tartanám ezt helyénvalónak,de aki a gyerekével így viselkedik az megérdemli.Az ilyen férfi nem ember.
Az én nagyobbik gyerekemet is ennyire szereti az apja,soha nem érdekelte mi van a gyerekkel.Mondjuk én még a gyerektartást sem kérem,szerencsére nem vagyok rászorulva persze nem is fizet,nekünk a lényeg,hogy ne lássuk többet soha az életbe.
Tisztelt Elvált anyuka!
Sajnálom a helyzetet, ami kialakult, az apának nem kötelessége a gyerektartáson felüli juttatásokba, beszállni.
A Bíróság által megítélt gyermektartás fix, ha azt rendszeresen fizeti, akkor egyéb követelése nincs!
Sajnálatos módon önnek kell az anyagi feltételt biztosítani a gyermeke számára.
Tisztelt utolso valaszolo, on ugyved?
Mennyi gyermeket nevel egyedul egy fizetesbol?
Mindig ilyen rosszindulatu, vagy csak most, hogy nem boldog az eleteben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!