Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám a viselkedésével csak...

Dalmuskahh Hercegnőő kérdése:

Anyám a viselkedésével csak azt éri el, hogy semmit nem mondok el neki. Elegem van már belőle. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bármiről mesélek neki, de legfőbbképp a párkapcsolatomról őszintén beszélek neki, mindenbe csak bele köt, hogy bezzeg ő már ennyi idősen gyereket várt és hogy férjnél volt stb.. Nem bírom már sokáig cérnával. 19/L
2013. júl. 25. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkor ne mondj neki tényleg semmit.Minek,ha úgyis mindig ez a vége..

Meg amiben ő élt,az akkor volt,ma meg ma van.

Te meg nem ő vagy,hanem te.

2013. júl. 25. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

Ajj de nagyon ismerős... Én leszoktam emiatt a vele való beszélgetésekről. Vagy ha beszélgetünk, akkor csak általános dolgokról, meg amiről nagyon muszáj. Most meg csodálkozik, hogy keveset beszélgetek vele. Ő tehet róla, de ez persze nem esik le neki. Állítása szerint "most bolondultam meg, pedig kamasz koromban nem volt velem baj".

22L

2013. júl. 25. 18:44
 3/6 Lemuria ***** válasza:
100%

Gondolom azért mesélsz neki, mert fontos a személye.

Annyira nem bonyolult: van egy problémád még pedig a reakciója. Add a tudtára egyértelműen mit okoz neked azzal hogy állandóan leolt, vagy egyszerűen csak ontsad magadból a szót és ha közbe vág akkor pssssszttt még nem fejeztem be:)) majd a végén hozzá szólhatsz pls ne zökkents ki,,,,a végén meg elszaladsz :P

2013. júl. 25. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Az jó,amit utolsó írt :))
2013. júl. 25. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:

"egyszerűen csak ontsad magadból a szót és ha közbe vág akkor pssssszttt még nem fejeztem be:)) "

Ez nagyon jó. Végre kibeszélheted magadat. De minek ehhez anyád?

2013. júl. 25. 21:56
 6/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező és 2. válaszoló! Egy cipőben járunk, nálunk is ez a helyzet és robbani tudnék..és akkor azzal jön, h megváltoztam, keveset beszélek (minek ha úgyis csak beleköt, érdekes a barátnőmmel megtudom beszélni a dolgokat, ők nem panaszkodnak, h keveset beszélek)
2013. júl. 26. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!