Anyám a viselkedésével csak azt éri el, hogy semmit nem mondok el neki. Elegem van már belőle. Mit tegyek?
Akkor ne mondj neki tényleg semmit.Minek,ha úgyis mindig ez a vége..
Meg amiben ő élt,az akkor volt,ma meg ma van.
Te meg nem ő vagy,hanem te.
Ajj de nagyon ismerős... Én leszoktam emiatt a vele való beszélgetésekről. Vagy ha beszélgetünk, akkor csak általános dolgokról, meg amiről nagyon muszáj. Most meg csodálkozik, hogy keveset beszélgetek vele. Ő tehet róla, de ez persze nem esik le neki. Állítása szerint "most bolondultam meg, pedig kamasz koromban nem volt velem baj".
22L
Gondolom azért mesélsz neki, mert fontos a személye.
Annyira nem bonyolult: van egy problémád még pedig a reakciója. Add a tudtára egyértelműen mit okoz neked azzal hogy állandóan leolt, vagy egyszerűen csak ontsad magadból a szót és ha közbe vág akkor pssssszttt még nem fejeztem be:)) majd a végén hozzá szólhatsz pls ne zökkents ki,,,,a végén meg elszaladsz :P
"egyszerűen csak ontsad magadból a szót és ha közbe vág akkor pssssszttt még nem fejeztem be:)) "
Ez nagyon jó. Végre kibeszélheted magadat. De minek ehhez anyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!