Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Lenne pár jó szavatok?
Figyelt kérdés
a barátom tegnap szakított velem, mert folyton elégedetlenkedtem, azt mondta nem tud boldoggá tenni, és higgyem el h jobb lesz nekem ha keresek vkit aki azzá tud. Tudom, h igaza van, mert tényleg hiányoztak belőle olyan tulajdonságok, amik nekem nagyon fontosak, annyira más a szeretet nyelvünk h folyton hiányt éreztem, nem tudtam elképzelni a jövőt vele. Ugyanakkor rettenetesen szeretem és emiatt voltam vele, mert bár sok volt a konfliktus, mindig azt mondtuk, h szeretjük egymást és az elég kell h legyen. De most belátta h nem elég. Nagyon hiányzik és fogalmam sincs mit kezdjek magammal, tudom jobb lesz, de megőrülök h h tudott elhagyni mikor annyira szeretem.tudna vki pár biztató szót szólni?2013. aug. 30. 22:59
21/22 anonim válasza:
Ha neked ennyire fontosak az érintések, neki meg nem, akkor hogy jutottatok el egyáltalán a kapcsolatig? Ez annyira alapvető dolog, kb. egy kapcsolatban a legalapvetőbb: a szerelem, szeretet kifejezése.
22/22 A kérdező kommentje:
van akinek nem. Eleinte még igényelte, utána is hagyta meg megfogta a kezem, de őt frusztrálta a simogatás, meg az ölelkezés. Ez van, ilyen. Vannak ilyen nők is, de én nem ilyen vagyok
2013. aug. 31. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!