Ti vittétek tovább a családotok pályáját?
Figyelt kérdés
Tehát úgy értem ugyanazzal foglalkoztok mint a szüleitek vagy teljesen más felé vitt titeket az élet?2013. aug. 24. 18:40
4/19 anonim válasza:
teljesen mást :D
anyám szakács, apám rendőr és pedig ápolónő vagyok :D
5/19 anonim válasza:
emberekkel foglalkozom, mint ahogy sokan a családból, de teljesen más végzettségünk van mindannyiunknak. A családomban zömmel egészségügyi dolgozók vannak, én tanár lettem.
6/19 anonim válasza:
Teljesen más :D
Eredetileg apukám villanyszerelő, anyukám pénztáros.
Én közgazdászként végeztem, valószínűleg pénzügyekkel, könyveléssel fogok foglalkozni.
7/19 anonim válasza:
Én szabónak tanulok, mint a nagymamám.
8/19 anonim válasza:
Igen, én is munkanélküli alkoholista lettem!
9/19 anonim válasza:
Egyedül a húgom vitte tovább anyám szakmáját. Apámét egyikünk sem..
10/19 anonim válasza:
Anyám ápolónő volt (idén nyugdíjas lett), apám mentőápoló. Két testvérem van, a szüleim mindhármunk esetében arra törekedtek, hogy nehogy a nyomdokaikba lépjünk. Mindkét szakma tisztességes, de a mai világban se anyagilag, se erkölcsileg nincsenek megbecsülve az egészségügy dolgozói. Én a bátyámmal mérnökök lettünk (ő villamos, én gépész), a nővérem pedig közgazdász lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!