Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vittétek tovább a családoto...

Ti vittétek tovább a családotok pályáját?

Figyelt kérdés
Tehát úgy értem ugyanazzal foglalkoztok mint a szüleitek vagy teljesen más felé vitt titeket az élet?
2013. aug. 24. 18:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Apa lakatos-mester, anya műanyag-feldolgozóként tevékenykedett, én pedig anyagmérnökit végeztem fémelőállító-polimertechnológia szakiránnyal :D
2013. aug. 24. 18:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen más felé vitt engem az élet.
2013. aug. 24. 19:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vittem tovább. Anya fogászati asszisztens, apa építési vállalkozó. Én nemsokára végzek az egyetemen pénzügy-számvitel szakon. De bajban vagyok, mert kezdem úgy érezni, hogy nem akarok ezzel foglalkozni, azaz nem akarok gép előtt ülni egész életemben. Szóval majd meg kiderül merre is sodródom tovább, tervek már vannak.
2013. aug. 24. 19:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére teljesen mást, nem szeretnék én is egy gyárban robotolni egész nap, kevés pénzért:(

Viszont férjem és az anyukája haosnló témakörben dolgoznak.

2013. aug. 24. 19:22
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
Persze. Én is betanított munkásnak álltam egy gyárban.
2013. aug. 24. 19:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hangtechnikus lettem (nő létemre) apukám nyomdokaiba lépve, aki hangmérnök.
2013. aug. 24. 19:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenki egészségügyis, vagy szocmunkás volt, én ezt nem vittem tovább. Sok volt a családban a vezető, szinte mindenki az, azt nem tudom, hogy én vezető leszek e.:D
2013. aug. 25. 11:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Igaz, én még nem tartok ott, de anyukám tanárnő, apu pedig mérnök, én jelenleg egészségügyi középiskolában tanulok, és ha nem is maradnék az egészségügyben, akkor is egészen biztos, hogy semmi közöm nem lesz az ő munkakörükhöz, egyszerűen nem érdekel.
2013. aug. 30. 02:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Anyám tévés, apám is az volt, jó pár éve területi képviselő, nevelőapám is tévés. Én biológusnak készülök :D
2013. okt. 9. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!