Úgy érzem nincs tovább! Le tudom így élni az életem?
Van egy férjem, nagyon fiatalon megismerkedtünk. Született 6 hónapja egy pici babánk, azt hittem minden jó lesz, persze nem így lett.
Szerettük volna a babát, hol jobban, hol rosszabbul volt a kapcsolatunk, de mindent átvészeltünk!
Ő kint dolgozik Németországban 6 hetente jön haza egy hétre.
Úgy érzem nincs tovább, ki szerettem belőle!
Undorodom tőle, kicsit meghízott, szőrős, tudom nem szeretem!
Nincs közös lakásunk, itt a szüleim udvarán építettünk fel egy konyha-szoba-fürdőszobából álló kis házat!
Szóval mi elvagyunk így a gyerekkel!
Nem is akarok a párommal együtt lenni, de elválni sem tudunk, tudom nem hagyná itt a bútorokat sem, mert a házat is ő építette, és minden ami benne van.
Nekem nem volt soha munkahelyem sem!
Úgy gondolom hogy nem is lesz, nem bírom a fizika munkát, volt egy gerinc műtétem. Mondjuk ő sem várta el hogy legyen munkám, de betelt a pohár, bele néztem a laptopjába, és társkeresőzik, pedig nem ezt érdemeltük.
Én hűséges voltam hozzám,szültem neki gyereket.
Úgy gondolom hogy vele maradok de mától csak a gyerekemnek és magamnak élek! Engem nem is hiszem hogy egy pasi boldoggá tudna tenni, így viszont meglesz mindene a gyerekemnek és nekem is, nem kell nélkülöznie.
Hát eléggé érdekes felfogásod van neked is... De mindegy, nem szólók be.
Jobb, ha elváltok.
Hat ha igy latod jonak tegy ugy.
Azert erdekes, lehet megkene probalnod munkat keresni, nem nehez fizikait, megis az a biztosabb! Utana lehet egyedul is megleszel, nem lesz szukseged ferjed segitsegere.
Es miert nem kerddeztel ra ferjednel a tarskeresozesre.?
Téged meg gyereket eltart, épített egy kis házat nektek.
Úgysem szereted, engedd, hogy társkeresözzön! Ő azt érdemli, hogy így beszélj róla? Miattatok melózik kint. Ja kicsit szőrös és hízott és már kiszeretsz belőle? Nagyon szerethetted eddig is!
Nem kell fizikai munkát csinálnod, van más is, de így kényelmesebb, nem? Remélhetőleg talán egy nőt a társkeresőn, kirak a házból és boldogan fog élni!
Tényleg furcsa egy felfogásod van. Valami papírod van, végeztél valami iskolát? Nem feltétlen kell fizikai munkát végezni tudod. Egy irodai munkához alkalmas képesítést meg lehet szerezni rövid időn belül.
De ha jól értem a férjeddel maradsz inkább, hogy kihasználd azt, hogy eltart. Gratulálok ez aztán a felnőtt, értelmes gondolkodás!
"Engem nem is hiszem hogy egy pasi boldoggá tudna tenni"
Nagyszerű hozzáállás! Akkor keress maganak nőt, vagy éld le az életed egyedül, de a gyerekedet már most sajnálom, mert ilyen ésszel még ha jót is akarsz neki eléggé zakkant lesz szegény ha Te neveled egy olyan környezetben ahol Te magad sem érzed jól magad úgy hogy mellé semmit sem dolgozol (háztartásbeli vagy végülis ez is valami csak nem akkor ha utálod aki eltart és még fedelet is épített a két kezével a nőjének).
Ha a férjed kicsit elhagyta magát akkor beszéld meg vele, hogy próbáljon kicsit többet törődni magával (feltéve ha Te is törődsz magaddal).
A társkeresőn nem csak csajokat felszedni lehet, sőt azt elég nehéz is. Lehet csak "külső" beszélgetőpartnerre vágyik. Azon kívül mi a bánatnak nézelődsz a laptopján?
Ha csak azért maradnál vele mert eltart és nem vagy képes összeszedni magad és dolgozni menni (hihetetlen de rengeteg egyedülálló szülő van habár ez szomorú) akkor üzenem a férjednek: menekülj ember menekülj és vissza se nézz, rossz embert vettél el!
Azert ez az "engedd hogy tarskeresozzom" szoveg is durva nekem.
Mar miert kene egy ferjnek tarskeresoznie??
Nem tartom tul sokra a kerdezot a kerdese alapjan, de azert lehet hogy engem is bantana ha a ferjemet ilyenen kapnak, sot csalodnek benne.
Az meg hulyeseg, hogy onbizalom novelo. Normalis ember nem igy noveli az onbizalmat, mazimum akkor ha egyedulallo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!