Úgy érzem nincs tovább! Le tudom így élni az életem?
Van egy férjem, nagyon fiatalon megismerkedtünk. Született 6 hónapja egy pici babánk, azt hittem minden jó lesz, persze nem így lett.
Szerettük volna a babát, hol jobban, hol rosszabbul volt a kapcsolatunk, de mindent átvészeltünk!
Ő kint dolgozik Németországban 6 hetente jön haza egy hétre.
Úgy érzem nincs tovább, ki szerettem belőle!
Undorodom tőle, kicsit meghízott, szőrős, tudom nem szeretem!
Nincs közös lakásunk, itt a szüleim udvarán építettünk fel egy konyha-szoba-fürdőszobából álló kis házat!
Szóval mi elvagyunk így a gyerekkel!
Nem is akarok a párommal együtt lenni, de elválni sem tudunk, tudom nem hagyná itt a bútorokat sem, mert a házat is ő építette, és minden ami benne van.
Nekem nem volt soha munkahelyem sem!
Úgy gondolom hogy nem is lesz, nem bírom a fizika munkát, volt egy gerinc műtétem. Mondjuk ő sem várta el hogy legyen munkám, de betelt a pohár, bele néztem a laptopjába, és társkeresőzik, pedig nem ezt érdemeltük.
Én hűséges voltam hozzám,szültem neki gyereket.
Úgy gondolom hogy vele maradok de mától csak a gyerekemnek és magamnak élek! Engem nem is hiszem hogy egy pasi boldoggá tudna tenni, így viszont meglesz mindene a gyerekemnek és nekem is, nem kell nélkülöznie.
ma 22:08
A férfiak többsége így növeli az egóját. A nők többsége meg félmeztelen képeket rak ki magáról a gyakorira álca kérdéssel hogy "mennyit kell még fogynom??" vagy a facre.. Mindenki akarja növelni az önbizalmát, de ez nem jelenti azt hogy rögtön megcsalná az első jöttmenttel.
Mondjuk nekem is rosszul esne ha a férjem társ keresőzne, de én vagyok annyira talpraesett, hogy nem a gyakorin sírok, hanem egyenesen rákérdeznék hogy most akkor mi van.. Új nő kell neki vagy csak fényezni akarja magát egy kicsit???
22:12: "A férfiak többsége így növeli az egóját."
Már megbocsáss, de ez egy hülyeség. A férfiak többsége szívni megy társkeresőre, nem az egóját növelni. Ott a nők nem bókolnak a férfiaknak, hanem 90%-ban tojnak rá, bárhogy kezdeményez a férfi. Ez inkább lelombozza az egót, nem növeli. Fordítva persze más helyzet, a nőket elhalmozzák bókokkal, az ő egójuk tényleg az egekbe szállhat ettől. Szóval nem egyformák a viszonyok a nemek között.
Már ne is haragudj kérdező, de a semmire minek szültél gyereket? Se lakásod, se megélhetésed, se munkád!
Nyilván nem kellene gerincsérültként fizikai munkát végezni, létezik rengeteg irodai munka is, amire alkalmas lehetnél, ha nem lennél lusta és ingyenélő!
Az egészben az a szomorú, hogy a párod nyilván el fog hagyni, ha már most más után kutakodik, te meg majd ottmaradsz és éhendöglesz a gyerektartásból meg a családiból meg a gyesből. Csak szegény gyereket sajnálom :(
A munka büdös neked, eszedben sincs dolgozni. A férjed eltart, de te kritizálod és undorodsz tőle...miért, te talán szuper nő vagy?
Aztán majd az ilyenek sírnak nyugdíjas korukban, hogy nincs miből megélni...messze van még, de egyszer az is eljön, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!