Minden reggel úgy ébredek, hogy világosan látom:elrontottam az életem. Hogyan tovább?
Talán, ha kilépnél a mostani kapcsolatodból, és élnél egyedül, majd így kezdenél -immár egyedülállóként-a volt férjedhez közeledni, változhat valami. Hasonló a szitu, annyiban fordítva, hogy a férjem hagyott el egy szerelem miatt, amiről mára kiderült, hogy nem is olyan klassz. Ő is közeledik, ha leheletfinoman is, és apró léptekkel, de érzem, hogy jönne vissza. Viszont akkorát csalódtam benne, hogy egyenlőre azon az állásponton vagyok, hogy köszönöm nem szeretnék vele élni. A találkozások elől nem zárkózom el, hiszen az érzelmeim még nem szűntek meg, de semmiképp sem akarom, hogy ugyanazzal a lendülettel visszaköltözzön, ahogyan elment.
Ne azon keseregj, hogy elrontottad, haenm gondold végig, hogy szeretnél élni, és kezd el szépen lassan megvalósítani.
Rúgd ki mindkettőt az életedből és keres egy új párt, hidd el találsz olyat akivel kölcsönös a szeretett.
Lehet hogy a volt férjed is csak azért érdekkel mert ő volt a biztos pont az életedben és ezt a biztonságot láttod benne nem a szerelmet.
ha anyira szereted volna nem hagyod el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!