Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Lenne pár jó szavatok?
Figyelt kérdés
a barátom tegnap szakított velem, mert folyton elégedetlenkedtem, azt mondta nem tud boldoggá tenni, és higgyem el h jobb lesz nekem ha keresek vkit aki azzá tud. Tudom, h igaza van, mert tényleg hiányoztak belőle olyan tulajdonságok, amik nekem nagyon fontosak, annyira más a szeretet nyelvünk h folyton hiányt éreztem, nem tudtam elképzelni a jövőt vele. Ugyanakkor rettenetesen szeretem és emiatt voltam vele, mert bár sok volt a konfliktus, mindig azt mondtuk, h szeretjük egymást és az elég kell h legyen. De most belátta h nem elég. Nagyon hiányzik és fogalmam sincs mit kezdjek magammal, tudom jobb lesz, de megőrülök h h tudott elhagyni mikor annyira szeretem.tudna vki pár biztató szót szólni?
Hidd el megfogod köszönni pár év múlva a pasinak,hogy ig lépett, mikor megismered majd azt az embert aki tényleg szerelemmel és minden érzésével fog téged szeretni.
2013. aug. 30. 23:25
12/22 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok. De belátom h az ember ha vmi veszteség éri lesüllyed kisgyerek szintre a bánattól. Tudom h ellentmondásokba ütközik amit mondok, ez a józan ész és az érzelmek harca. Tudom h tökéletes sincs. De ha nekem pl lételemem a dicséret, és vki soha egy jó szót nem bír kimondani bármennyire is kimutatja máshogy, nekem folyton hiányérzetem lesz. És próbálok megküzdeni vele de folyton azt lesem h mikor mond már vmi kedveset. Ez volt pl egy hiányosság. És még volt pár ilyen, ami nekem alap és ő meg képtelen volt rá. Nem is akartam kierőltetni, mert az nem ő lenne. nagyon szerettem volna h működjön, küzdöttem a józan eszem ellen, mert a szerelem annyira erős volt h el akartam hinni h az elég. De ha vkik folyton veszekednek, mert annyira sok mindenben ütköznek, akkor vmi nem oké. És a szerelem nem bírja ki. Ez van....tudom h önsajnálat, de azt remélem h pár napig megengedhetem magamnak h kicsit siránkozzak. Aztán majd talpra állok és megy tovább az élet, de most veszettül fáj
2013. aug. 30. 23:26
13/22 anonim válasza:
Velem 1 hete szakitott ugyanezert a baratom 3 ev utan. Ma azt hittem jobban vagyok, de most megint teljesen ki vagyok akadva, meg tudnek orulni. Hozzabujnek, nevetnek vele, beszelgetnek vele, egyszeruen a rossz dolgok mar eltorpulnek ezek mellett.
Amikor lefoglalom magam jobb, de amugy nagyon sz@r. Foleg mert hiaba vagyok fiatal (19L) de en ugy voltam vele, hogy en kitartok mellette joban-rosszban, egyszeruen nem akartam mar ujrakezdeni ezt az egesz cecot. Mindenki azt mondja jobbat erdemlek, de en borzasztoan erzem magam.
Talan idovel jobb lesz..
2013. aug. 30. 23:35
14/22 anonim válasza:
Aha, érzékenyebb vagy az átlagnál. Nesze, itt van pár jó szó:
Az élet megy tovább, fiatal vagy még, előtted a világ. Jó csaj vagy, a fiúk álmodoznak rólad. Hamarosan ismét boldog leszel.
Elégedett vagy?:)
2013. aug. 30. 23:37
15/22 anonim válasza:
A hormonok tehetnek róla.
Ha az ember szerelmes, rengeteg endorfint és adrenalint termel. És ha szakítanak vele, hirtelen kikapcsol az endorfinforrás, amit a pasi jelentett. Viszont az agy már a nagyobb dózishoz van hozzászokva, ez pedig elvonási tüneteket okoz.
A csokoládé segít valamit. És az idő.
2013. aug. 30. 23:37
16/22 A kérdező kommentje:
beletrafáltál, nagyon érzékeny vagyok.
Egyszer olvastam vhol, h az agy szelektál kedves 19 éves,a létfenntartáshoz szükséges, h a negatív élményeket elfelejtjük és a jók megnagyobbodnak. Gondolj erre, h ezért van ez nálad most, mert az agyad így működik.
Ja tippeket adni baromira tudok csak magam nem találom a helyem..
2013. aug. 30. 23:39
17/22 anonim válasza:
Az a gond, hogy a siránkozás meg az önsajnálat nem oldja meg a problémát, de ha úgy érzed, hogy neked most szükséged van rá, alanyi jogod. Fontos az hogy megdicsérjenek, de miért is? Nyilván, mindenkinek jól esik, ha megdicsérik az új frizuráját, vagy az öltözékét, de ha ezt elvárod egy másik embertől az önértékelési gondokra mutat. Nem vagy biztos abban, hogy csinos vagy? Kell hozzá 1-2-3 másik ember véleménye, hogy el tudd magadról dönteni, hogy jól nézel ki, vagy okos vagy-e? Nem az alkalmankénti dicsértről beszélek, hanem az elvárt dicséretről. Veled egy idős vagyok, és az én párom se dicséri meg a hajam, vagy a ruhám, pedig nekem is jól esne, de ettől függetlenül a dicséret nélkül is tudom, hogy gyönyörű vagyok. Szokták mondani, hogy ami másban zavar,azt előbb magadban vizsgáld meg.
2013. aug. 30. 23:42
18/22 A kérdező kommentje:
mondok akkor még egy példát. Én testi jelekkel mutatom k ia szeretetemet, számomra egy ölelés egy simítás mindent elárul. Ő utálja az ilyet. El se viseli tőlem sem, vagy esetleg megteszi a kedvemért de közben tudom h nem élvezi az ölelést. Mert így van beállítva ilyen családból jött. Nekem meg ez folyton fájt, mert nekem ez a szretet kimutatása és akárhányszor igyekeztem felé így közeledni vissza lettem utasítva. Az ember belefárad h ha azt érzi h ami neki ösztönösen jön azt a másik visszautasítja, ha neked nem kell dicséret hát nem baj, de nekem meg igenis fontos, mint ahogy a testi érintés is
2013. aug. 30. 23:46
19/22 anonim válasza:
13as vagyok. Igen, ezzel nyugtatom magam en is, meg azzal, amit egy elozo valaszolo irt, hogy konkretan endorfin-elvonasi tuneteim vannak, meg szamon tartom, hogy a gyasz eppen melyik szakaszaban tartok, de ezektol sajnos nem jobb.
En sirni sem igazan tudok, nem akarok masok terhere lenni, igy inkabb magamba fojtom.
Szerintem a lenyeg, hogy elfoglald magad, es eld meg a jelenlegi erzeseid. Mert ha szomoru vagy, es csak el akarod nyomni, akkor tovabb tart. Hallgass szomoru zenet, zabalj csokit, fagyit, meg hasonlok.
Egyebkent tanacsot adni en is nagyon tudok, pedig tisztaban vagyok vele, hogy ezek csak atmenetileg segitenek, sajnos..
2013. aug. 30. 23:59
20/22 anonim válasza:
"a létfenntartáshoz szükséges, h a negatív élményeket elfelejtjük és a jók megnagyobbodnak"
Ez olyan szép lenne, ha igaz lenne. Nem lennének alkoholisták, drogosok, a pszichológusok éhen halnának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!