Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnátok, hogy a legjobb barátotok meleg és le akarna feküdni veletek, mit tennétek?
Haa legjobb barátomról lenne szó,vagy csak szimplán egy jó barátról, nem adnám fel ezért a barátságunkat. Mondd el neki,hogy te a lányokat szereted,és kicsit sem vonzódsz hozzá. Már ha te nem vagy meleg.:)
Nem érdemes azért utálni,amiről nem tehet.
Én meleg vagyok, és nekem is volt egy ilyen barátom.
Jóban voltunk, naponta találkoztunk, elvoltunk, míg bele nem szerettem... :/ Ő tudta, hogy meleg vagyok, de nem törődött vele, sőt érdekelte a téma, néha kérdezgetett, hogy mi, hogy működik „nálunk”, én meg persze készséggel válaszoltam, nem viszolygott a dologtól... Meg sok mindenben nagyon nyitott volt, és láttam rajta, hogy lehet, hogy benne lenne ebben-abban, de nem mertem soha mondani neki... Azóta már elváltak útjaink, és azóta is fáj, meg az az érzés, hogy „mi lett volna, ha” :/
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!