Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikus lányok! Lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Lenne valaki olyan köztetek, szívesen segítene és válaszolna nekem egy-két kérdésre?

Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan/ok segítségét szeretném, aki tapasztalt ezen a téren és érett is ahhoz, hogy normális válaszokat adjon! Előre is köszönöm!

2013. aug. 16. 14:32
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Miért nem a fiúkat szeretitek?:'( A legszebb csajok általában leszbikusok :(
2013. aug. 16. 14:33
 2/10 anonim ***** válasza:
mond mi a kérdés
2013. aug. 16. 14:36
 3/10 A kérdező kommentje:
igazából tudom, hogy rengeteg olyan kérdés van itt, hogy milyen jelzéseket egy le egy nő ha tetszik neki egy másik... de a szem dolgot sose értettem igazán. vagyis h lehet levenni a szemből, hogy érdekled komolyabban???? amugy ha más jelzéseket is meg tudsz velem osztani megköszönném, hátha előbbre jutok
2013. aug. 16. 14:39
 4/10 anonim válasza:

14/L (L) :)

Hát nem tudom igazán,nem szoktam szemezgetni,nem is híresztelem hogy az vagyok. De ha egy lány tetszik akkor folyton bámulom a tekintetét keresem :) Mosolygok rá. :D

2013. aug. 17. 09:53
 5/10 anonim ***** válasza:
A szem dolog. Van aki észre sem veszi. Ez az a helyzet, mikor az ember tudatában sincs mit csinál, a szemei ragyognak, és csak nézi azt, akit szeret, és nézi. Nincs semmi pótcselekvés, ha időközben beszélgettek, az gyakran elhal. Kb ezek a jellemzők, remélem ért vmit.
2013. aug. 17. 09:59
 6/10 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi titkos jel. :) Mindegy hogy leszbikusokról beszélünk vagy nem, ha tetszik valaki máshogy nézel rá, ha megmered egyáltalán nézni. Az is árulkodó jel lehet, ha már láthatóan kerülöd, vagy mondjuk utálattal nlzel rá egy kicsit, mert annykira nem bírod amiket érzel. Ezeket a dolgokat meg vagy észreveszed, vagy nem. :)
2013. aug. 17. 14:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Én segítek ha tudok. 44/ nő . BISZEX.
2013. aug. 18. 15:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Szia! hát igazából feljebb már feltettem a kérdést, esetleg ha ebben tudnál segíteni, vagy vmi tapasztalat és megosztanád megköszönném :)
2013. aug. 18. 16:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát én pl. olyan vagyok ha tetszik valaki akkor kerülöm a tekintetét mert ha összenézünk egyből zavarba jövök.. szóval mindenkinél más szerintem :D
2013. aug. 20. 19:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz priviben ha gondolod, szívesen válaszolgatok, saját tapasztalatot mesélek. 16/L :)
2013. aug. 24. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!