Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikusok! Van olyan köztete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Van olyan köztetek olyan, ugyanigy szenved, mint én?

Figyelt kérdés
szval már több éve szeretek vkit, de ugy néz ki, teljesen reménytelen a dolog, (hiába a részéről küldött jelzések, ha azok tényleg azok vtak..)csak még az elején jó érzés volt a szerelem, most már inkább fáj :( szval van még köztetek olyan, aki ugyanilyen helyzetben van??

2013. aug. 14. 13:21
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Voltam hasonlóban. Ha hetero lányt szeretsz, akkor te magad is jobban jársz, ha megpróbálod kerülni, mert nem fog másképp enyhülni.
2013. aug. 14. 13:23
 2/32 anonim ***** válasza:
feltételezem a másik lány nem teszbi!? én nem vagyok leszbi de éreztem már így 17L
2013. aug. 14. 13:24
 3/32 anonim ***** válasza:

Én csak voltam. Tovább kell lépni, és keresni valaki mást :S

Ha egy szerelem viszonzatlan, akkor nincs értelme "várni" rá.

2013. aug. 14. 13:24
 4/32 A kérdező kommentje:
azt nem tudom, hogy vonzódik e a nőkhöz vagy sem, mivel nincs senkije se... és igen én elhiszem, hogy tovább kell lépni, csak nem megy
2013. aug. 14. 13:29
 5/32 anonim ***** válasza:

Most akkor küldött jelzéseket vagy reménytelen?

Megosztod velünk, hogy milyen jelzések voltak? Hátha rá tudunk világítani, hogy nem is reménytelen. Például lehet, hogy ezért nincs senkije. Mert nőkhöz vonzódik, de nem meri felvállalni...

2013. aug. 14. 13:48
 6/32 A kérdező kommentje:
hát tudod azok a szemek :)) én ugy gondolom, ha vki nagyon mélyen a másik szemébe néz és ráadásul elég sok ideig, akkor valószínű, hogy nem az utálat jele.. ha egymás közelébe vagyunk, felém fordulva néz, sőt még ugy is ha mással beszél közbe, ha háttal van nekem,akkor visszafordulgat stb. de lehet,hogy utál ezért csinálja :DD sajnos nem tudhatom, hogy ő mit érez, aztán lehet ezek a "jelek" se olyan jelek
2013. aug. 14. 14:05
 7/32 anonim ***** válasza:

És amúgy "hivatalosan" milyen kapcsolatban avygtok? Barátnők? Tanár-diák? Kollégák? Egy tánccsoportba jártok? Szomszédok?

Korotok?

2013. aug. 14. 14:11
 8/32 A kérdező kommentje:
hivatalosan nincs köztünk kapcsolat, még nem beszéltem vele egyszer sem, sajnos. én 24 vagyok, ő azért idősebb talán ugyis a korkülönbség a másik ok, ami miatt reménytelen a dolog sztem, mert azon még lehetett v lehetne változtatni, ha arra kerülne a sor
2013. aug. 14. 14:21
 9/32 anonim ***** válasza:

Ó Istenem... Sosem beszéltél vele? Hát akkor hol szoktad látni?

Tudod, két lány vagy nő nyugodtan ismerkedhet, barátkozhat, nincs abban semmi gyanús. Legalább ismerkedj meg vele, beszélgessetek, aztán majd meglátod, hogy alakulhat-e valami felé.

Még csak köszönő viszonyban sem vagytok?

Honnan ismered akkor látásból?

A korkülönbség szerintem nem érdekes. Milyen korú lehet? S honnan tudod, hogy senkije nincs, ha nem beszéltek?

2013. aug. 14. 14:29
 10/32 A kérdező kommentje:
nekem azért nem olyan könnyű odamenni egy ismeretlenhez még ha nő is, hogy megismerkedjek vele.. amugy informálódtam, és biztos forrásból tudom, hogy nincs senkije
2013. aug. 14. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!