Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikusok! Van olyan köztete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Van olyan köztetek olyan, ugyanigy szenved, mint én?

Figyelt kérdés
szval már több éve szeretek vkit, de ugy néz ki, teljesen reménytelen a dolog, (hiába a részéről küldött jelzések, ha azok tényleg azok vtak..)csak még az elején jó érzés volt a szerelem, most már inkább fáj :( szval van még köztetek olyan, aki ugyanilyen helyzetben van??

2013. aug. 14. 13:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

OK, hogy nem könnyű. Figyelj.A szimpátia adott a részéről is, szóval szóba lehet elegyedni...

Elmondod, mi a közös pont, hol szoktatok találkozni? Segítünk, hogy mivel lehet odamenni...

2013. aug. 14. 14:45
 12/32 anonim ***** válasza:

Nekem az az érdekes, hogy soha nem beszéltél vele még, de már azt mondod, hogy több éve szereted.

Szerintem te nem is tudod, hogy mi az a szerelem.

2013. aug. 14. 14:45
 13/32 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! igazad van talán akkor ugy írom, hogy kb. másfél év óta érzem azt, hogy szeretem, az elején még inkább csak rajongás volt az egész. és elég érett vagyok már ahhoz, lassan 25 évesen, hogy tudjam mi az a szerelem, de ha el szeretnéd nekem magyarázni, hogy mi az, akkor csak kérned kell és leirom, hogy mikor meglátom mit érzek
2013. aug. 14. 14:55
 14/32 anonim ***** válasza:
És nekem nem válaszolsz?
2013. aug. 14. 15:01
 15/32 A kérdező kommentje:
jajj ne haragudj :) az a helyzet, hogy ha most azt irom,hogy busz v vonat mert általában itt szoktunk találkozni, mivel egy városba járunk dolgozni, még igy is reménytelen a dolog, mert ahhoz, hogy vki elkezdjen a másikkal beszélgetni azér mellém kell, hogy üljön... jaa meg ugye vkinek bele kéne kezdenie a beszédbe. ugyhogy ezért ilyen nehéz ez az egész, és attól függetlenül, hogy ha meglátom baromira örülök, és eszméletlen boldog leszek, ez ugyanolyan szenvedés is, hogy nem az enyém :(
2013. aug. 14. 15:08
 16/32 anonim ***** válasza:

Miért kell, hogy ő melléd üljön? Ülj mellé te!!! Mondd, hogy "Szia, ha már minden nap együtt utazunk, hadd mutatkozzak be! " Odanyújtod a kezed, elmondod szépen a nevedet,és lehuppansz mellé. Megkérded, hogy ő hová jár dolgozni, elmondod, te hová, stb.

Végigdumáljátok az utat, majd azzalköszönsz el, hogy "Akkor holnap ugyanígy a vonatnál? Első kocsi, 7.30-kor! Szia!"

2013. aug. 14. 15:14
 17/32 A kérdező kommentje:
ez még igy jól is hangzana. csak mivel vannak ismerősei is általába melléjük ül le, de egyébként te elég bátor lehetsz ha ezt megtennéd vagy megtetted már :) és nagyon köszönöm a bátorító szavakat is amiket tőled kaptam :)
2013. aug. 14. 15:23
 18/32 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok bátor :) De ezt úgy érzem,könnyebb, mint egy pasihoz közeledni. Mert az átlátszó, kiadod magaditt meg nem!
2013. aug. 14. 15:26
 19/32 A kérdező kommentje:
talán igazad lehet :) azért kiváncsi vagyok másokra is, hátha van még valaki ilyen helyzetbe vagy tudna még tanácsot adni
2013. aug. 14. 16:04
 20/32 Szotyistészta válasza:
igen van... még mindig, 2 év után is szeretem a volt barátnőm. nagyon hiányzik.. és nem, nem akarom elfelejteni, és tovább lépni rajta :)
2013. aug. 14. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!