Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Van olyan köztetek olyan, ugyanigy szenved, mint én?
Figyelt kérdés
szval már több éve szeretek vkit, de ugy néz ki, teljesen reménytelen a dolog, (hiába a részéről küldött jelzések, ha azok tényleg azok vtak..)csak még az elején jó érzés volt a szerelem, most már inkább fáj :( szval van még köztetek olyan, aki ugyanilyen helyzetben van??2013. aug. 14. 13:21
31/32 anonim válasza:
Valakinek aki leszbikus lány van kedve ismerkedni??
Az írjon privit,hátha túl tudnám tenni magam én is rajta :(
14/L
32/32 anonim válasza:
26-os válaszoló vagyok:
Hát nem kellemes így van :S főleg ezzel az érzéssel, hogy tudom, hogy neki sem vagyok közömbös...de nem szeret eléggé, hogy velem legyen együtt és ne a másik lánnyal. Együttlátni őket meg olyan érzés, mintha a szívem egy citrom lenne amit félbevágnak, rányomnak egy citromfacsaróra, és addig facsarják amíg csak a héja marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!