Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Van olyan köztetek olyan, ugyanigy szenved, mint én?
Igen, volt ilyen, és mire rájöttem, hogy esetleg nem vagyok teljesen közömbös neki én sem, kiment külföldre. 2 év után...
Most képzeld el, hogy soha többet nem látod a kiszemelted. Elképzelted? Milyen érzés? Rossz, ugye? Az jut eszedbe, hogy csak még egyszer szeretnéd látni, és akkor lennél elég bátor, hogy hozzászólj. Tedd meg! Ülj oda mellé, kezdj el vele beszélgetni valami semlegesről. Úgyis lejön az első két percben, hogy akar-e beszélgetni vagy sem. Ha nem akar, akkor hagyjad a fenébe. De 50% esélyed van rá, hogy akar.
Most komolyan mit veszíthetsz? Semmit. És ha nyuszi vagy, egyszer úgy jársz mint én, azt pedig nem kívánom neked.
Hajrá!
Én is ebben vagyok :S legjobb barátnőmbe vagyok szerelmes 2 éve. Leszbikus ő is. Álmaim nője külsőre-belsőre, és minden más csaj aki megtetszik csak az árnyéka. Az a vicces hogy tudom, érzem, hogy nemvagyok közömbös neki én sem már egy ideje. Vannak olyan reakciói meg dolgai amik erre utalnak. De közbe majdnem egy éve azt kell néznem ahogyan a csajával imádják egymást...tökjó így bulizni meg elmenni a közös programokra :'DDD
Amúgy nekem nemrégen alakult valakivel a dolog (megpróbálok ismerkedni azért persze másokkal is, hátha valaki jobban megfog mint ő de szerintem ilyen nem lesz :'D), és nagyon féltékeny volt a lányra, meg elhordta mindig mindennek amíg rá nem szóltam hogy elég, és mindig uszít ellene, meg ha beszélek róla kb odase figyel, és ideges lesz, pedig előtte még szétröhögtük magunkat. Érdekes.
Nagyon szeretem őt, és képes lennék bármit feláldozni érte, ahogy már megtettem párszor egyébként. Dehát ez jutott, nem velem van együtt.
18/L
Utolsó válaszoló . Ugyan abba a helyzetben vagyunk.
:'(
Csak én 14/L vagyok .
Nekem már 10 éve tetszik egy lány, aki még leszbikus is...de kb. csak fél éve érzem, hogy úgy igazán tetszik.. Amikor a közelében vagyok, az egy szenvedés :( de tudom, hogy úgy sem lenne belőle semmi, már el szeretném végre felejteni, de nem megy. :(
Vagy rájött, hogy mennyire tetszik, vagy azt hiszi, hogy utálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!