Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusság és vallás?!
Ki a szart érdekel a vallás ?
nagy maszlag az egész..
Igen talán 1 picit nyersen fogalmaztam. Ugyanakkor a kereszténység olyan messze áll tőlem mint semmi más, ebből következik, hogy a véleményem is szélsőségesebb róla. Erre rátesz, hogy akárhány keresztény emberrel találkoztam eddig, mind buta volt mint a föld. Viszont ha te úgy érzed, hogy ez rád nem igaz akkor:
1) Ne foglalkozz egy anonim kérdezz-felelek oldal felhasználójának véleményével.
2) Cáfolj rá az eddigi tapasztalataimra.
Bár szerintem ezzel kezdek picit messze nyúlni a jelenlegi kategóriától.
Én a vallásokat nem tartom másnak, mint menekülésnek a valóság elől. Persze, könnyebb ráfogni mindent egy felső hatalomra, hogy "ő akarta úgy", könnyebb beletörődni a veszteségekbe, elfogadni a rosszat "mert ő úgy akarta". Nyújt egy biztos menedéket ahova mindig lehet menekülni. Ez mind szép és jó, de ez csak önhipnózis. Ez egyszerűbb mint szembe nézni a problémákkal.
Senkinek nem ártasz azzal, ha leszbikus vagy. Ez nem egy betegség, ez egy állapot, nem tehetsz róla, ilyennek születtél. Szíved joga boldognak lenni, és ha a boldogságot egy nő mellett találod meg, akkor ott találod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!