Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikusság és vallás?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusság és vallás?!

Figyelt kérdés
Véleményekre vagyok csupán kíváncsi. Ti komolyan úgy gondoljátok vagyis egypáran, hogy, aki leszbikus az már nem lehet vallásos mer bűnt követ el?? Mert valahogy az én véleményem az, hogy talán nem a Biblia határozza meg az érzéseinket, hanem az bennünk alakul ki függetlenül attól, hogy vallásosak vagyunk e vagy sem. Értelmes válaszokat szeretnék!!!

2013. aug. 15. 14:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
Nincs közvetlen rálátásom erre, mivel nem ismerek 1 leszbikust sem. Viszont nem értem, hogy mi értelme olyan vallást felvenni ahol az ostoba csürhe bűnösnek titulál csupán azért, mert szerelmes vagy valakibe. (gondolom vallás alatt a kereszténységre gondolsz)
2013. aug. 15. 14:13
 2/16 anonim ***** válasza:
Ateista vagyok... De itt is csak azt tudom mondani, mint mikor valaki nyomja a hisztit, hogy milyen a párja. Te jöttél össze a kereszténységgel, viseld el, vagy szakíts vele.
2013. aug. 15. 14:14
 3/16 A kérdező kommentje:
igen a kereszténységre gondoltam
2013. aug. 15. 14:15
 4/16 anonim ***** válasza:

Ki a szart érdekel a vallás ?

nagy maszlag az egész..

2013. aug. 15. 14:16
 5/16 A kérdező kommentje:
na azt tisztázzuk viszont,hogy nem hisztizek, ja és születésem után pár hónappal nyilván nem én vettem fel a vallást.ezt kaptam, ebben nevelkedtem
2013. aug. 15. 14:17
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
A másság egy igen kényes kérdés a keresztényeknél, de egyes emberek véleménye miatt "ostoba csürhének" minősíteni a keresztényeket primitívség!
2013. aug. 15. 14:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
De, te vetted fel. Én is keresztény nevelést kaptam, mint majdnem mindenki Európában. Ettől függetlenül elég hamar rájöttem, hogy hoppá, ez így nem stimmel itt meg ott. Abban hisz mindenki, amiben akar.
2013. aug. 15. 14:21
 8/16 anonim ***** válasza:

Igen talán 1 picit nyersen fogalmaztam. Ugyanakkor a kereszténység olyan messze áll tőlem mint semmi más, ebből következik, hogy a véleményem is szélsőségesebb róla. Erre rátesz, hogy akárhány keresztény emberrel találkoztam eddig, mind buta volt mint a föld. Viszont ha te úgy érzed, hogy ez rád nem igaz akkor:

1) Ne foglalkozz egy anonim kérdezz-felelek oldal felhasználójának véleményével.

2) Cáfolj rá az eddigi tapasztalataimra.

Bár szerintem ezzel kezdek picit messze nyúlni a jelenlegi kategóriától.

2013. aug. 15. 14:27
 9/16 anonim ***** válasza:
Gondolom az én kérdésem indította meg ezt a kérdést. Kíváncsi vagyok a válaszokra itt is.
2013. aug. 15. 14:27
 10/16 anonim ***** válasza:
69%

Én a vallásokat nem tartom másnak, mint menekülésnek a valóság elől. Persze, könnyebb ráfogni mindent egy felső hatalomra, hogy "ő akarta úgy", könnyebb beletörődni a veszteségekbe, elfogadni a rosszat "mert ő úgy akarta". Nyújt egy biztos menedéket ahova mindig lehet menekülni. Ez mind szép és jó, de ez csak önhipnózis. Ez egyszerűbb mint szembe nézni a problémákkal.

Senkinek nem ártasz azzal, ha leszbikus vagy. Ez nem egy betegség, ez egy állapot, nem tehetsz róla, ilyennek születtél. Szíved joga boldognak lenni, és ha a boldogságot egy nő mellett találod meg, akkor ott találod meg.

2013. aug. 15. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!