Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a leszbikussag jelei? (12 eves korban )
ilyenkor még nem beszélünk leszbikusságról, mert tini kor kezdetén vagy. Próbálgatod a határokat. Mire kikeversz a kamaszkornak nevezet hormonbombából teljesen más ember leszel.
Ha akkor is csak a nők felé érzel vonzalmat, akkor már hivatalosan is leszbikus vagy.
Ez kb olyan, mint a mi a nők jelei? Hát bármi is, az még téged nem érint.
Én az egyik "nagyokos" vagyok, és a hitalaos tényállást mondtam. Vannak született leszbik, de bizonyosan akkor is csak kamaszkor után lehet a külsős ember. Addig elül a fiatal lelkében is a vihar.
Bár azt nem értem, hogy miért kell, ezt így lereagálni, amikor sem sértő, sem haszontalan nem volt a válaszom?
Így van. Mégis mit gondoltál?
Ha a fiúk is bejönnek, akkor biszex vagy.
de nekem ugy van hogy mar ket eve szertek ( igazabol) egy fiut es cak neha van ilyan... kitero de nagyon zavar es csak neha es anyira felek tat nem vagyok leszbi vagy biszex mert sokak szerint ez normalis .Csak anyira erzekeny vagyok alapbol hogy nem tudom feldolgozni. Meg azt halottam hogy a leszbikusoknak az a normalis ha.lanyokat szeretnek .. nekem nem normalis teljesen kiborultam egy kucsi kis jelzolll hat ennnyi segitsetek hogy dolgozzam fel
csak normalis valaszokat lerrk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!