Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Metal maci kérdése:
Mik a leszbikussag jelei? (12 eves korban )
Figyelt kérdés
mik a jelek ?2013. márc. 29. 12:20
11/15 anonim válasza:
Szerintem meg vanak a biszex hajlamaid . Egyszerüen fogad el hogy neked teccenek a lányok is . Nem kell semit erőltetned csak hagyd hogy az érzéseid irányitsanak. Ha ugyadódk nyugotan csokoózhatsz egy csajal vagy tőbet is csinálhatok ha akatod hameg nem akor nem. Csak ne próbálj küzdeni elene mert ijen vagy és nem lehet ezen változtatni ezen.
12/15 anonim válasza:
Én 12 éves voltam, amikor rájöttem, hogy leszbikus vagyok. Most 19 vagyok. De én amúgy is korán érő típus voltam, te még nagyon fiatal vagy, úgyhogy ne stresszelj ezen, majd idővel úgyis rájössz. Amúgy ne ijedj meg :) Kérdezd meg magadtól, hogyan tudod elképzelni a jövődet. Eltudod képzelni, hogy szerelmes legyél egy lányba és járj vele? Ugyanezt el tudod képzelni egy fiúval?
Én a te korodban tudtam, hogy csak a lányokhoz vonzódom és , hogy egy lánnyal akarok összeházasodni. szóval nálam elég egyértelmű volt, de nem mindenki ilyen biztos benne 12 évesen. ne stresszeld túl a dolgot.
13/15 A kérdező kommentje:
de mar elmult es csak nagyon neha jon elo ugy hogy TUTI hogy nem hala istennek
2013. ápr. 9. 17:53
14/15 anonim válasza:
Ne euen filóz hogy mrnyire ciki lene meg ijesmik hanem azon ha tecik valaki akr hogy szerezd meg nemtől fügetlenül . Majdd későb minden világosab lesz . Csak ne roszdolog ként fogd fel.
15/15 anonim válasza:
De annyira hülyék vagytok. Mondjátok szegénynek hogy nézze a minimaxot, közbe meg sokan ilyen korban jönnek rá másságukra.. Ha lányok iránt is érzel valamit, ami nem barátság, akkor vannak leszbikus hajlamaid, jobb esetben biszex vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!