Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyáltalán léteznek igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán léteznek igazán lányos leszbik?

Figyelt kérdés
mert most már kezdek kételkedni

2013. aug. 16. 00:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%

A szerelmem és én is ilyenek vagyunk, szóval kijelenthetem, hogy igen.

Amúgy meg akiket személyesen ismerek ők is mind lányosak. Érdekes módon egy olyan kukásnadrágos kopasz leszbit sem ismerek (bár nem is akarok).

2013. aug. 16. 00:22
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Én csak olyat ismerek...

Ezek szerint vannak fiús leszbik is?

2013. aug. 16. 00:25
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valahogy úgy klikkesedhetnek, mert én meg csupa butch-ot ismerek.
 4/18 anonim ***** válasza:
Szerintem viselkedésben és kinézetben is léteznek olyanok, én már láttam nem egyet.
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex vagyok, hosszú barna hajam van és zöld szemem. Igazából nem tudom hol ismerkedhetnék, mert a barátaimnak merem bevallani, itt is próbálkoztam már, de személyesen senki nem mer találkozni... 21L
2013. aug. 16. 00:27
 6/18 anonim válasza:
100%

Én azt se tudom hogy mi vagyok :'(

Még csak 14 éves lány vagyok de már egy ideje így érzem hogy a lányok sokkal jobban vonzanak mint a fiúk és akár minden lányba tudnék szerelmes lenni :'(

Mi van velem?? Pedig lányos vagyok. Segítsetek. Ez normális? Így születtem? Vannak még hozzám hasonlók? :'(

2013. aug. 16. 09:16
 7/18 anonim ***** válasza:
Igen, léteznek! Nekem rövid hajam van, de nem vagyok butch. Ha kell, akkor nőies vagyok, szívesen hordok magassarkút (amíg kényelmes) is és szoknyát is, de inkább a lazább, kényelmesebb, de ugyanakkor nőies öltözködést preferálom. Amúgy a gondolkodásom inkább férfias, logikus vagyok és pl. a színeken folyton összeveszünk a barátnőmmel. :D A barack az egy gyümölcs nekem. :D A barátnőm viszont totál nőies, neki is rövid haja van, de folyton festi a körmét, tényleg abszolút nőies ruhákat hord, úgyhogy így. :) Meg a gondolkodása is nőies, azért is hisztizik sokat. :P 23L
2013. aug. 16. 09:40
 8/18 anonim ***** válasza:
#6 Ez teljesen normális. A szexuális vonzódás (mivel a génekben van) voltaképpen már születéskor eldől, így ezellen nem tudsz mit csinálni. Mivel 14 éves (azaz kamasz) vagy, így érthető, hogy félsz, mi lesz most veled. Arra vigyázz, hogy ne nagyon terjeszd a szexuális hovatartozásodat, mert sajnos az emberek nagy része (pláne a te korodban) képes ezért diszkriminálni!
2013. aug. 16. 12:05
 9/18 anonim válasza:

Hát igen tudom :(

Nem terjesztem pont emiatt,meg félek a reakcióktól.

:( :(

:'(

Valami ismerkedős oldalt nem tudtok hogy hol lehetne hozzám hasonló lányokkal beszélni? :(

2013. aug. 16. 13:03
 10/18 anonim válasza:

Az előző 1 éves lány vagyok és voltam ; És már kisebb korom óta érzem hogy valami nincsen rendben velem. Anyukámnak mikor kicsi voltam el is mondtam de ő ezt szerintem úgy fogta fel hogy ; 'ó hát még kicsi,majd változik' :) De nem. nem változott semmi. És ezt a témát már nem is mondom neki,félek felhozni.

Van egy lány akibe pontosan 7 hónapja és 1 napja fülig szerelmes vagyok. Ő a legjobb barátnőm. És ő ezt nem is tudja,félek hogy emiatt megromlik a barátságunk és elveszítem. Bármennyire is akarom hogy elmúljon nem múlik,csak szenvedek miatta. Volt 1-2 olyan mondata hozzám amiből le lehetett szűrni hogy kicsit több mint barátság.

De nem lett semmi se. Fel sem merem hozni.

:'( :( És nagyon de nagyon fáj meg rossz. Mert szerelmes egy fiúba és nekem lelkizik,miközben én meg őt szeretem :'( :(

2013. aug. 16. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!