Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán léteznek igazán lányos leszbik?
A szerelmem és én is ilyenek vagyunk, szóval kijelenthetem, hogy igen.
Amúgy meg akiket személyesen ismerek ők is mind lányosak. Érdekes módon egy olyan kukásnadrágos kopasz leszbit sem ismerek (bár nem is akarok).
Én csak olyat ismerek...
Ezek szerint vannak fiús leszbik is?
Én azt se tudom hogy mi vagyok :'(
Még csak 14 éves lány vagyok de már egy ideje így érzem hogy a lányok sokkal jobban vonzanak mint a fiúk és akár minden lányba tudnék szerelmes lenni :'(
Mi van velem?? Pedig lányos vagyok. Segítsetek. Ez normális? Így születtem? Vannak még hozzám hasonlók? :'(
Hát igen tudom :(
Nem terjesztem pont emiatt,meg félek a reakcióktól.
:( :(
:'(
Valami ismerkedős oldalt nem tudtok hogy hol lehetne hozzám hasonló lányokkal beszélni? :(
Az előző 1 éves lány vagyok és voltam ; És már kisebb korom óta érzem hogy valami nincsen rendben velem. Anyukámnak mikor kicsi voltam el is mondtam de ő ezt szerintem úgy fogta fel hogy ; 'ó hát még kicsi,majd változik' :) De nem. nem változott semmi. És ezt a témát már nem is mondom neki,félek felhozni.
Van egy lány akibe pontosan 7 hónapja és 1 napja fülig szerelmes vagyok. Ő a legjobb barátnőm. És ő ezt nem is tudja,félek hogy emiatt megromlik a barátságunk és elveszítem. Bármennyire is akarom hogy elmúljon nem múlik,csak szenvedek miatta. Volt 1-2 olyan mondata hozzám amiből le lehetett szűrni hogy kicsit több mint barátság.
De nem lett semmi se. Fel sem merem hozni.
:'( :( És nagyon de nagyon fáj meg rossz. Mert szerelmes egy fiúba és nekem lelkizik,miközben én meg őt szeretem :'( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!