Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán léteznek igazán lányos leszbik?
#10 Hát nem vagy könnyű helyzetben, az tény, hiszen ha nem érez hasonlóan, akkor el is veszítheted akár. Ettől függetlenül szerintem megérné kockáztatni. Ha nyersz, akkor végre elmúlik a szenvedésed, és az lesz a barátnőd, akit nagyon szerettél volna, madarat lehet majd veled fogatni.
Ha veszítesz, a barátságotok attól még megmaradhat. Viszont ha ő emiatt hátat fordít neked, akkor ő nem is volt igaz barát, hiszen ennyit igazán megérthetne, hogy neked is vannak érzéseid, ami ellen nem tudsz mit csinálni!
Mindenesetre sok sikert!
Köszönöm .
Csak én annyira szeretem hogyha elveszíteném belehalnék kb.
Mindennap minden percben rá gondolok. :'( Egyszerűen fontosabbnak tartom ŐT az életemtől is.
Fuhh...remélem el fog múlni :'(
a kérdezőnek: igen! vannak nagyon gyönyörű leszbikos nk és lányok. olyanok akik után füttyöngetnek a fiúk, az ismerős körömben is van ilyen, nem egyszer leszólították,vagy ilyesmi miközben lassan egy éve barátnője van (ő is egy nagyn csinos szép láy,kicsit fiúsabb stílussal)
az aggódó lánynak:másfél évig voltunk legjobb barátnők mikor bevallottam,hogy szerelmes vagyok belé. 3 hét múlva leszünk 17 hónaposak. próbáld meg!!!
Szerintem is vannak, magamat nem tartom olyan hú de szépnek de hát nőből vagyok, nem vagyok megelégedve magammal :D
Viszont teljesen nőiesen öltözködöm senki nem mondaná meg rólam, hogy mi a helyzet :) 19/L
én is 100%-osan nőies leszbikus vagyok :D
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!