Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a kettős mérce srácok?
Figyelt kérdés
Rengeteg kérdés teng itt az oldalon, ugyanazzal a szöveggel. Minden kérdésben benne van, hogy „Szép lányok így úgy”, majd minden magyarázatból kiderül, hogy ők rondák. Miért mérik így a dolgokat? Miért hánytorgatják fel az egész női nemnek a felszínességet, ha ők maguk is olyanok? Egy lány miért tekintsen el a rondaságuktól, ha ők nem teszik, és szép lányra vágynak?2013. aug. 14. 22:59
21/25 Rékcsi válasza:
Én egy felszines lány vagyok. Nekem fontos a külső, még a horoszkópom szerint is ilyen vagyok (bika). Megtudom érteni a férfiakat akik szeretnek gyönyörködni a barátnőjükben. Nincs ebben semmi rossz, vannak emberek akiknek fontos a külső, van akiknek ne annyira és van akiknek a külső és a belső egyszerre fontos. De azért azt is érdemes figyelembe venni h a szépség rendkívül relatív. Ezért azt ajánlom h a helyett h itt veszekedtek olvassátok el William Shakespeare Sok hűhó semmiért című művét, ami nagyon jól imitálja azt h mindenkinek más a szép, a vonzó.
22/25 Rékcsi válasza:
Ja és egy 16 éves lány vagyok :)
23/25 anonim válasza:
nem mindig a rosszat kell csak észrevenni, nők ugyanúgy sírnak hogy "jaj minden fiu ugyanolyan" pedig nemépppen :D csak tudod úgy vettem észre hogy azok a lányok akik sírnak hogy minden fiu olyan, érdekes de mindig megtalálják azokat a fiukat akik pont olyanok... van nagyon sok rendes lány, és rendes fiú is, és az ilyen kérdésekkel meg nem kell foglalkozni.
24/25 anonim válasza:
jó a humorod, te lány vagy? :D
25/25 anonim válasza:
Jó téma. :D Én azért undorodom(!) a legtöbb "ronda" fiútól, mert nincs önbecsülésük, az elvárásaik is alacsonyak (tehát tökéletes vagyok nekik, csak épp minden más lány is az lenne...), és tele vannak valami sértettséggel, illetve az önbizalomhiány egy gusztustalan fajtájával. Nem is tudom az ilyeneket férfinak nevezni. Most biztos nagyon felszínesnek tűnök, de nem a külsőn van a hangsúly, és sajnálom is az ilyen fiúkat, de akkor is rosszul vagyok tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!