Mi ez a kettős mérce azzal szemben ki mikor megy vissza dolgozni?
Nézd erre a egy más, de saját példával tudok reagálni.
Sógornőmnél folyamatosan kupi van a lakásban, nem foglalkozik a gyerekekkel, nem tud elszámolni az idejével, nem főz. Most már ovisok lesznek a fiai, tehát még több szabadideje lesz (egyenlőre nem dolgozik).
Nálunk ha nem is patyolat tisztaság, de tisztaság és rend van, folyamatosan foglalkozom a kislányommal, pocakban a tesó, helyi karitatív szervezet munkájában aktívan részt veszek, főzök, a veteményest is rendben tartom, és mégis én vagyok a rossz Anya...
Nézőpont kérdése ki hogy és miért ítéli meg a másikat. Mi így vagyunk boldogok, engem ezért nem érdekel.
Javaslom Te sem foglalkozz mással, a családdal. Éljetek úgy ahogy Nektek a legjobb... magyarázatot csak attól várhatnál aki elítél, de attól meg érdemes kérdezni ilyet?
Na én pont ezért maradtam itthon. A férjem, anyám, anyósom... egy étere leír volna, mivel mindenki beleadott abba, hogy én otthon maradhassak. Magyarán a seggem alá toltak mindent, és a férjem is viszonylag jól keres.
Amúgy meg a sógornőd is val. le van írva, csak nem kötik az orrodra.
Amúgy ez közös döntés a férjedé még a tied. Szóval másnak nincs beleszólása, de véleménye lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!