Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gáz az a nő, aki nem megy...

Gáz az a nő, aki nem megy vissza dolgozni a két gyereke között 35 éves kor felett?

Figyelt kérdés
Azt mondja a gyerekeim apja,hogy azért született a második babánk akkor, amikor, mert én direkt így intéztem, mert nem akartam visszamenni dolgozni, mert büdös a munka. Mit gondoltok erről? Nagyon gáz vagyok, hogy nem mentem vissza dolgozni 37 évese ( ahonnan amúgy akkor mindenkit kirúgtak csoportos leépítéssel)? Vissza kellett volna menjek kirúgatni magam 36 évesen?
2013. jún. 23. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért, ő nem volt ott amikor te "intézted" a második gyereket...?
2013. jún. 23. 14:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt mindenki magából indul ki, másrészt pedig ha Te 'gáz vagy', akkor ő szorozva minimum öttel.
2013. jún. 23. 14:28
 3/10 A kérdező kommentje:

ott volt

és tudta,hogy mi történik

2013. jún. 23. 14:32
 4/10 A kérdező kommentje:
fordított helyzetben én örültem volna, hogy a feleségem tisztában van a mh-i dolgokkal és nem rúgatta volna ki magát, hogy csak gyes-re legyen jogosult...gáz ez?
2013. jún. 23. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Dehogy vagy gáz! A férjed nagyon nincs tisztában azzal,milyen 2 gyerekkel otthon

+ a háztartás.

Hagyd őket hármasban csak 2 napra. :)

2013. jún. 23. 15:24
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem, bár az külön dolog,hogy 35 felett tuti nem szülnék,és nem vállalnék be kis korkülönbséget.A gyerek két ember döntése,régen rossza ha egyik akarja másik nem.
2013. jún. 23. 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha tényleg ennyire mindent tudtál, akkor mondjuk én is elgondolkoznék, hogy direkt vertél át és nem csak becsúszott a gyerek.
2013. jún. 23. 18:08
 8/10 anonim ***** válasza:
juj de csúnya dolgot írtam :D
2013. jún. 23. 18:18
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem becsúszott volt a gyerkőc, terveztük. :)

Azt mondta, hogy pont ezért terveztem ekkorra.

2013. jún. 25. 11:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Jó fej a férjed... :S

Én sem mentem vissza a gyerekek között, most a 3. előtt sem (37 leszek, mire megszületik). Kicsi a korkülönbség közöttük, és ebben a korban ez így jó. Sztem a munkáltató szempontjából is jó, mert újra visszavesz, aztán újra gondoskodhat a helyettesítésről...

Ha meg kirúgtak volna, akkor pedig pláne jól dönöttél!!

Nem értem, ez miért elítélendő! Ha meg úgy gondolja, "büdös a munka", maradjon otthon pár napot a gyerekekkel és a házimunkával...

2013. jún. 25. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!