Akinek már van gyereke, azok mennyi idö után mentek vissza dolgozni?
Figyelt kérdés
Tudom a legjobb lenne 3 év után,de sajnos elég kevés a pénz.2009. febr. 4. 07:00
1/12 anonim válasza:
Szia, az én kisfiam 28 hónaposan ment bölcsibe!
Kb. úgyan így tervezem a második babával is! Hacsak nem nyerek a lottón! :))
2/12 anonim válasza:
Az elsö gyerkőcöm fél éves volt de a cég ahol dolgoztam, vezetőként, tartott fenn bölcsit, igy lejártam hozzá szoptatni.
A második gyerekem egy éves volt, jött velem a bölcsibe mikor én dolgozni mentem. Szerencsére sokat tudtam velük lenni az idő alatt is.
Most a harmadikkal vagyok várandós, de úgy tervezem, hogy itthon maradok, ameddig csak lehet.
Itthonról fogom irányítani a dolgokat.
3/12 anonim válasza:
Az kisfiam jövő szeptemberben megy bölcsibe,akkor lesz 26 hónapos.
Majdnem 7 hós anyuka
5/12 anonim válasza:
Az én első gyerkőcöm 2 évesen ment bölcsibe és imádta!Most a másodikkal is így tervezem,mert tényleg kevés a gyes!
6/12 anonim válasza:
Még kiderül, hogy mit hoz a válság, de szeretnék 3 évig maradni...
7/12 anonim válasza:
Az elsővel 3 éves koráig itthon voltam, most 23 hetes terhes vagyok és remélem bírni fogjuk anyagilag, hogy most is itthon maradjak 3 évig.
8/12 anonim válasza:
Sajnos anyagi gondok miatt mi hamar elkezdjük májusban lesz 1 éves és azt követő szeptemberben muszájból viszem:-(
9/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok, az lemaradt,hogy bölcsibe!Sok sikert,valahogy csak túléljük:-)
10/12 anonim válasza:
2 éves lesz, amikor vissza megyek dolgozni. Szeretnék tovább maradni, de a mai világban meg kell becsülni, ha van egy jó munkahelyed. Főleg, ha még másik babát is szeretne az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!