Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van kettős mérce?
Barátnőm beteg volt 3 hétig. Ápoltam, főztem neki teát elmentem a gyógyszertárba, főztem. 3 napja én vagyok beteg de nagyon. Fáj a fejem, szédülők, hányingerem van. Barátnőm még egy teát sem főz. Azt mondta én vagyok a férfi ne én nyavalyogjak. Nem nyavalyogtam csak legalább a felét adná annak, amit én adtam. Vagy az már nem szabad??
Én:26
Barátnőm:25
Úgy tűnik, elkényeztetted, és ő ezt ahelyett, hogy értékelte volna, természetes dolognak fogta fel. Igazából szerintem is szép lenne tőle, ha viszonozná a törődést és odafigyelést.
24L
Jézusom, ez egy...
Márcsak viszonzás képpen torodhetne Veled, foleg, hogy beteg vagy most. Nem gondolkoztál, hogy szakíts Vele? Nem hiszem, hogy ez az elso eset, amikor látni, hogy nem vagy fontos számára vagy nem is tudom, hogy mondjam. Ha most sem mutat semmilyen segítokézséget irántad, akkor másban sem fog, szerintem. Sajnos.
Gyógyulj meg! :)
18/l
Nem vagyok papucs!!
Eddig még nem volt ilyen. Havíja is 1 hete volt nem értem miért lett ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!