Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nők vs férfiak: Miért van ez...

Nők vs férfiak: Miért van ez a kettős mérce?

Figyelt kérdés

ha a kapcsolatban a nő szűz és a férfi már akarja a szexet akkor nyugodtan lehet váratni, ha szeret megérti, meg csak ha te is akarod és már fel vagy készülve rá stb. ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1822..

viszont ha a férfi a szűz és a nő akarja, akkor mi a francnak váratod annyit, tessék lefektetni, mert ha nem akkor balf@sz vagy, a férfiak szégyene, és megérdemled ha ezért elhagy. ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__18..

2011. máj. 23. 18:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Mert az őznek az a szégyen, ha az első lövés eltalálja, a vadásznak pedig az, ha többször is elvéti.
2011. máj. 23. 18:49
 2/11 anonim válasza:
43%
Egyet értek az előző hozzászólóval.
2011. máj. 23. 18:56
 3/11 A kérdező kommentje:
A vadász szereti az állatokat, nem akarja minden őzet lelőni, csak a legkülönlegesebbet.
2011. máj. 23. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A pasi is csak a számára különleges csajokat akarja megfektetni. Még jó, hogy olyan sok van belőlük, lehet válogatni. :D
2011. máj. 23. 19:07
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
Első válaszoló OK. De akkor az is jogos, hogy az olyan kulcs ami minden zárat kinyit, egy nagyon jó kulcs, az olyan zár viszont amit minden kulcs kinyit egy pocsék zár :-P
2011. máj. 23. 19:21
 6/11 anonim válasza:
58%

Azért, mert egy nő feladata eldönteni, hogy a férfi tényleg szereti-e őt. Ezt nem lehet 2 perc alatt megtenni.

A férfi feladata meg éreztetni a nővel, hogy szereti és kívánja őt.

Szóval nem ok nélkül valók bizonyos "kettős mércék".

2011. máj. 23. 19:22
 7/11 A kérdező kommentje:
19:21 és hogyan döntsük el, hogy ki a kulcs és ki a zár? :D
2011. máj. 23. 19:27
 8/11 anonim válasza:
94%

Na jó, kezdjük ott, hogy mindkét kérdéssel gond van:

1: 25 éves pasi, első kapcsolat, 5 hét után nyafog, hogy nem akarja "betenni oda", meg lelkileg rá akar készülni, stb... nemááár, komolyan :O :O Szerintem nem az a gáz, hogy nem akarja megkettyinteni az összes szembejövő nőt, de hogy 25 évesen ilyen fogalmazás??? Lehet, hogy vele van a baj? Meg aztán nem arról van szó, hogy 2. nap szexelj vele, de bakker minek vagy vele, ha nem kívánod??? 5 hét után, 25 évesen... :O :O fúúúú, én barátom szóba sem állnék veled ezek után... :/

2: 26 éves lány, még szűz, nem akar 1. vagy 2. randin odafeküdni senkinek... ez mondjuk részemről érthető, én sem tenném a helyében... :) De nem mondja már nekem, hogy az alatt a kb. 10 év alatt, amióta pasizik (vagy legyen 8 év, és akkor nem szólhat senki egy szót sem) szóval nem hiszem el, hogy ez idő alatt nem találkozott egyetlen normális pasival sem, szerintem kicsit túl magasra tette azt a lécet... :)

És mielőtt jönnének a fikázások: összesen két pasival voltam együtt, abból egyik a férjem, a másikkal 3 évig jártam, szóval szerintem éljen az aranyközépút :) :)

2011. máj. 23. 19:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem azért van, mert mindkét nem kicsit el van tévedve. Kölcsönösen meg kell érteni egymást, ha tényleg szeretjük a párunkat. Bárki bármit mond, ez már csak így van. Én személy szerint úgy gondolom, a fiú is mondhatja a lánynak, hogy még várni szeretne, és a lánynak ezt meg kell értenie. A szexnek úgysincs értelme, ha az egyik fél szorong. Csinálni lehet, csak épp jó biztos nem lesz. Az utolsó hozzászólóval viszont egyetértek abban, hogy nyilván szélsőséges esetek is vannak, nem kell akármennyit várni akárhány éves korban.

Javaslom, a nők felejtsék el, hogy ők a megkaphatatlan szendeszüzek, ugyanakkor ne legyenek k*rvák. A férfiak felejtsék el, hogy feladatuk a nőt mihamarabb megkefélni, ugyanakkor ne legyenek fatökűek. Mindenki találja meg a középutat, és szeresse, értse meg a párját!

És tudjátok, mi az igazi szégyen a mai liberális világban? Az, hogy kettős mércék egyáltalán még léteznek. Akkora álságos helyzet van, mint ide Bécs. Mindenkinek egyforma elbírálás alá kéne esnie, mindenkit egyformán meg kéne érteni. Üzenem a hölgyeknek: ne higgyék, hogy csak magukra kell mindig tekintettel lenni!

2011. máj. 24. 09:26
 10/11 anonim ***** válasza:

"Azért, mert egy nő feladata eldönteni, hogy a férfi tényleg szereti-e őt."

A férfinak meg az, hogy eldöntse, a nő tényleg szereti-e őt. Volt már rá példa a történelemben, hogy a nő volt az, aki csak a szexre ment!

2011. máj. 24. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!