Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes igy? Ha terhes vagyok megtartsam?
1 honapja vagyunk egyutt a baratommal.Egyutt voltunk mar parszor es mindig gumi nelkul megszakitassal "vedekeztunk" mert azt mondta 7 eve igy szexel es tenyleg...
Ma kene megjonnie...de nem erzem ugy magam mint akinek meg fog jonni...
Elotte mindig ereztem ha megjon...de most nem
Kb 10szer voltunk egyutt, es mind a 10szer igy vedejeztunk..ha terhes vagyok megtarthatom?
Vagy ti mit csinalnatok? Kb mennyi az eselye a terhessegnek?
10 honap mulva leszek 18.
minek akarod megtartani? állásod van? ha nincs, akkor nmem kérdés, el kell vetetned.
amúgy én 2,5éve igy védekezek, sose lettem terhes.
Nézz utána a megszakításos szex pearl indexének!
Nézd meg a tinimamik sorozatot az emtívín!
Egy gyerek elveszi az idődet. Anyai örömöket ad de éveken keresztül nem lesz szabadidőd. Nem biztos hogy készen állsz erre. Ezért szokták a gyerekvállalást stabil kapcsolatban engedni csak.
A gyereknek is jobb ha apa mellett nő fel nem pedig szétválva. Ennyi idő után nem bízhatsz meg ennyire a srácban főleg 18 éves emberismerettel!
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!