Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem unnátok?
Első tiszta hülye. Megint csak a "nőknek semmi se jó" mi ?-.-
Képzeld el, hogy van átmenet. NE csak a munkáról beszéljen , de nem baj, ha beszél róla. Természetesen rohadtul unnám és szóvá is tenném.
21L
"Első tiszta hülye. Megint csak a "nőknek semmi se jó" mi ?-.-"
Pont hogy az első válaszadónak van igaza, kapta is a zöld kezet!
Nektek nőknek végképp nem jó semmi. Ha a pasi sokat szexel,akkor az nemjó, mert biztos csak ARRA kelletek nekik, ha meg nemakar szexelni, az se jó, mert akkor tuti nemszeret...
Szerintem ti nők, magatok se tudjátok, mi a frászt akartok igazából, de tőlünk, pasiktól várjátok el, hogy majd mi kitaláljuk. Ez ilyen hülye játék...
Kezdem érteni, miért használ ki titeket annyi pasas...
egyébként meg a férfiakra is simán lehet ezt mondani, ha ti így akkor mi is...
-Nem jó ha a csaj korán adja be a derekát, mert akkor kis ribi, ha későn akkor meg prűd
-Nem jó, ha a csaj nem akar otthon maradni a gyerekkel, mert akkor karrierista dög és pocsék anya, de az se jó ha elvárja, hogy a férj dolgozzon mert akkor milyen egy ingyenélő!
-Nem jó ha sokat beszél, mert akkor kiállhatatlan nőszemély , de az se jó ha keveset mert akkor unalmas
-Nem jó ha féltékeny, de az se ha nem mert akkor nem szeret
....
Na ez bezzeg már nem tetszik, mi?
"Nem jó ha a csaj korán adja be a derekát, mert akkor kis ribi, ha későn akkor meg prűd"
Én kifejezetten örülök, ha korán adja be a derekát. Kevesebbet kell vacakolni vele.
"Nem jó, ha a csaj nem akar otthon maradni a gyerekkel, mert akkor karrierista dög és pocsék anya, de az se jó ha elvárja, hogy a férj dolgozzon mert akkor milyen egy ingyenélő!"
Előbb fagy be a pokol minthogy gyereket akarjak. Mellesleg pont hogy ti nők akartok állandóan gyereket, mert a Szent Biológiai Óra, meg kapuzárás, meg kiskutyafäsza karikára vágva ugye, de természetesen ez is a mi hibánk...
"Nem jó ha sokat beszél, mert akkor kiállhatatlan nőszemély , de az se jó ha keveset mert akkor unalmas"
Bánom is én, ha sokat beszél, csak ne baromságokat, és FŐLEG ne hisztizzen. Ez kifejezetten a ti jó szokásotok, a hiszti, 95%-ban ok nélkül, puszta érzelmi zsarolásból...
"Nem jó ha féltékeny, de az se ha nem mert akkor nem szeret"
Ezt a részét szimplán figyelmen kívül szoktam hagyni. Ha jólesik neki,felőlem féltékenykedhet, addig legalább haladok a munkával.
Ha meg nem féltékenykedik,akkor talál más indokot ami miatt cirkuszolhat. Van sapka, nincs sapka...
Tessék, meg vagy cáfolva :DDD egyéb ütős érv?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!