Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik zárkózottak, túl csendesek, találnak maguknak párt?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik nem járnak el bulizni, társaságba zárkózottak, túl csendesek... már-már majdnem olyan, mint egy szociális fóbiás. És az ilyeneknek ugye nehéz kapcsolatot teremteniük. És megszeretném kérdezni, hogy aki hasonlóan zárkózott, talált már magának párt, és hogyan, meddig tartott?2013. aug. 6. 17:06
1/12 anonim válasza:
Még nem találtam.De idővel fogok!
3/12 anonim válasza:
lehet, de sokkal nehezebb
ha csak otthon van, nem találkozik nagyon másokkal
szóval gondolom sokáig eltarthat míg talál vkit
5/12 anonim válasza:
Igen találtam :) Véletlenül, neten ismertem meg, már 2 éve tart:)
6/12 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, és még nem sikerült.:(
F
7/12 anonim válasza:
Én is találtam. :) És lassan 3 éve együtt vagyunk. Hála neki, kicsit oldódott a zárkózottságom. :)
8/12 anonim válasza:
én a netről szoktam rendelni házhoz is jönnek :D
9/12 anonim válasza:
Találnak,csak nehezebben. Ugyanis,ha nem jársz társaságba,kisebb az esélyed kapcsolatot teremteni. Ettől függetlenül bármikor összejöhetsz valakivel akárhol. Szerencse kérdése.de én a helyedben nem arra bíznám magam.
10/12 anonim válasza:
Nyilván egy ilyen típusú embernek jóval nehezebb a dolga ilyen téren,viszont az esélyei ugyanolyanok.Csak élnie kell a lehetőségekkel,és muszáj legalább minimálisan aktivizálnia magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!