Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a mai világban az emberek nagyon nehezen tudnak párt találni maguknak?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy nagyon sok fiatalnak baja van a külsőjével, a lányok sírnak a barátjuk után ha elhagyja, sokan r***cosan öltöznek csak azért hogy felnézzenek rájuk, a fiúk cigiznek vasalik a hajukat meg minden féle hülye kozmetikumokat használnak, na meg ott vannak a társkereső oldalak ahova vagy nagyképű vagy agyhalottak regisztrálnak.2013. aug. 2. 16:52
1/6 anonim válasza:
Ennek nagyon sok oka van. Ahány ember annyi gondolkodás mód.
2/6 anonim válasza:
Bár én már nem egészen ez a korosztály vagyok. Normális, dolgozó nő vagyok, de csak nem akar jönni a lovag. Hiába próbálkozom a legtöbb pasi csak szexet akar és eszükben sincs komoly kapcsolatot kezdeni, hiszen akkor mi lesz azzal a több száz nővel akivel a kapcsolat helyett inkább lefeküdhetne. Privátot nem kérek csak már csalódott vagyok, hogy ha valaki normális (nagyjából, de azért nem 100-as :) ) nem kell a pasiknak. Azt még hozzátenném, hogy nem vagyok bálna és meglátásom szerint az elvárásaim sem magasak. Na mindegy :)
23/N
3/6 anonim válasza:
Mert nagyok a nők elvárásai.
De most komolyan.
4/6 anonim válasza:
#1 vagyok! Az a legbölcsebb dolog ha nem keresel magadnak, és akkor megkíméled magadat az ilyen gondolatoktól :) Annyi szép dolog van az életben, minthogy ilyenekkel törődj :)
5/6 anonim válasza:
Kevesen akarnak már normális kapcsolatot, ráadásul a bizalom is elég gyenge főleg ha túlesett pár csalódáson. Vagy az is, ha egyszerűen a külseje miatt senkinek sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!