Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor eselyem sincs a pasinal? Ha valaki nem bekepzelt, ontelt liba, akkor soha nem talal maganak part?
Regebben megprobalt felszedni, de nem hagytam magam( az oka nem szamit), ra 1 evre osszejott egy csajjal, akinek tortenetesen nagyobb a hire a faluban, mint sajat maga. Mindenki azt beszeli, hogy minden pasival osszefekszik, nem koszon az emberekne, bekepzelt, cicababa, es a falubeli emberek nem igazan kedvelik.
A pasi mai napig bamul engem, de mar majdnem egy eve egyutt van a csajjal(hogy nyitott kapcsolatban, vagy hogy, azt nem tudom, de ezelott 3-4evvel is kavart mar joparszor ezzel a csajjal)
mégis mit gondoltál mikor visszautasítottad, hogy majd az idők végezetéig csak rád fog várni?
nézd a dolog jó oldalát, legalább van egy lány a faluban aki sokat köszönhet neked
ok akkor az jobban hangzik, hogy mivel híre ment milyen fickós abban reménykedik, hogy te is szeretnéd megtapasztalni?
válaszd amelyik jobban tetszik :)
Szóval, ha jól értem:
1.) Visszautasítottad a pasit
2.) A pasi összejött egy másik nővel
3.) Rosszul érzed magad, mert a visszautasított, barátnős pasi nem rád hajt?
Lehet egyébként lenne esélyed, ha szakított, de ezt jelezned kéne felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!