Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 18 éves korukig nem találtak párt maguknak, velük mi lett/lesz?
Figyelt kérdés
Lett kapcsolatotok később? Vagy még mindig semmi?2013. júl. 14. 14:57
2/11 anonim válasza:
23 voltam, mikor összejöttem a barátommal - most voltunk 5 hósak. Mi lenne? Semmi...
3/11 Froncsi válasza:
Mivel már kiöregedtek, egyedül halnak meg.
Mi lenne? ami a többiekkel.
5/11 anonim válasza:
mi lenne? 18 év nem vízválasztó, max annyi, hogy a kötelező suli letudva.
Én speciel 19 évesen találtam párt, addig még csókolózni sem csókolóztam.
6/11 anonim válasza:
Azokat börtönbe csukják, mert miattuk nagyobb az ufótámadás veszélye.
7/11 anonim válasza:
Micsoda hülye kérdés. Majd találsz magadnak párt, amikor eljön az ideje. Addig meg próbáld egyedül jól érezni magad. Ha valaki 18 éves, nem azt jelenti, hogy öreg, hanem hogy még csak most kezd el élni.
8/11 anonim válasza:
Hát én még lassan 27 évesen sem találtam egyetlen egy olyan lányt sem, aki egyáltalán randira eljönne velem, nem hogy csókolózzon velem (a többiről nem is szólva), és mindezt annak köszönhetem, hogy rettenetesen ocsmány vagyok!
9/11 anonim válasza:
Ajj, atyám, ne sajnáltassátok már magatokat, hanem tegyetek azért, hogy ne legyetek "ocsmányak", meg remélem tudod, hogy az ilyen kijelentések is elég negatív hatással vannak a kisugárzásodra...
Ne legyél igénytelen, és máris nem hiszem, hogy senki nem randizna veled... Ez nem akkor kérés szerintem.
10/11 anonim válasza:
9: Látszik fogalmad sincs ténylegesen rondának lenni, akivel még egy légtérben sem maradnak meg a lányok, és nem az igénytelenség, hanem a genetikai adottságok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!