Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az esetetek?
Külső belső egyaránt jöhet. Lécci korokat, nemeket írjatok!
ELSŐSORBAN FIÚKAT KÉRDEZEK!!!
Én a külsőre már nem is nagyon szoktam mondani adatokat,mert már sokszor megcáfolta az élet és amint belsőre megkedveltem,egyből a külseje is zsáner lett számomra,amit utána kersetem másoknál is.
Belsőre:
Normális,kedves,nem folyton bulizós/piálós,olyan aki 40 fokban nem ki akar menni,hanem inkább berak egy filmet és rendel egy pizzát,olyan aki nem hiszi,hogy csak az ő véleménye lehet igaz és az mindenki másra is érvényes,aki nem csak elvárja a szeretet,de adja is.
Anyukám mesélte, hogy amikor engem megszűlt (34 évesen) utána nem sok évvel el kezdtek nála jelentkezni a klímax tünetei.
Eszerint a felfogás szerint, számodra a nő 11-12 év és 40-50 év között van. Szerintem ez nem túl helytálló ebben a világban, ahol a párválasztásban nem csak az dominál, hogy szaporodjunk.
Egy 5 éves ugyanúgy nő, ahogy egy 75 éves, HA csak a nemét nézzük.
Neked az az elvárásod, hogy ivarérett legyen, teljsen jogosan, de ez is egy elvárás.
Nekem ivilicious minden tekintetben. A fingos, Lopezes seggével főleg!
Kor és nem.
Kedve harmincnyolcas. Atyai türelemmel bemásolom a két poszttal ezelőtt írt válaszom:
"De könyörgöm nőkről beszéltünk, vagyis olyanokról, akik 13-nál nem fiatalabbak és 50-nél nem idősebbek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!