Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor volt az első esetetek, amikor szabadban, gugolva kellett pisilnetek?
Egy 10 órás erdei túrán esett meg velem ez a szégyen. Előtte elvonultam látótávolságon kívül, utána otthon leellenőriztük, nem kaptam-e kullancsot.
Egyébként inkább órákig mászkálok úgy a városban, hogy majdnem bepi.., de senki és semmi nem venne rá, hogy az utcán végezzem el, ahol emberek is járnak.
Pedig kétszer voltam terhes, aki szintén, az tudja, hogy öt percenként jól jönne egy mosdó, és mindkét gyerek külön élvezte, hogy focizhat a tele hólyagommal.
Szóval maradjunk annál, hogy vannak igen indokolt esetek, amikor másképp megoldhatatlan (erdő), de szerintem a legtöbb csaj nem fog az utcán pisilni.
Neked meg legközelebb jusson eszedbe, akkor is elvégeznéd-e a dolgod, ha bokáig le kéne tolni a nadrágod, mert a csajok nem csak a ...juk dugják ki a sliccen.
Egyébként annál undorítóbb, mint a város közepén a borokban csövelő ürgék, igen kevés van, ilyen pl. az esemény után a nadrág elején száradó hú.gycseppek, amik aztán egész nap átható bűzzel látják el az illetőt.
Kézmosásról nem is beszélve.
Én fiúként mondhatom, bizony a lányok is szokták kint végezni.
Pár hete 3 erősen ittas állapotban lévő lányt kaptam rajta a városban guggolva vizelni, én is ittas voltam így lazán megszólítottam őket:
Hát ti lányok mit csináltok ott?!
Erre ők: pisilünk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!