Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Most komolyan! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Most komolyan! Milyen csaj az esetetek?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy egyes fiúknak az nem szimpi ha humoros vagyok, másoknak az nem tetszik ha szerényebb vagyok.. Én bevallom inkább a sokat pofázós jó humorú csaj vagyok, de még egy normális férfi sem környékezett meg pedig rondának sem mondanám magam... Meséljetek ti hogy veszitek észre az ideális csajt?! El is hívjátok randira vagy csak bámuljátok, hogy "jajj de jó lenne ha a csajom lenne" stb ..

Ui: Amúgy nagyon sokat foglalkozom a szexuális témákkal, és imádom a perverz humort is meg hát bevallom elég nagy a fantáziám, így néha szexuális hangulatot teremtek... Baj? 17/L

2012. jan. 23. 15:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
olyan aki hozza a sört és a chipset ha meccset nézek :P
2012. jan. 23. 15:27
 2/19 A kérdező kommentje:
Akkor lennének bajok, mert az tuti hogy én sem megyek el a Tv mellől ha olyan foci meccs van.
2012. jan. 23. 15:31
 3/19 cghdvf ***** válasza:
Én bírom a humoros,pofázós,perverz csajokat is! Ne legyen túl vékony, de túlsúlyos sem! És a legfontosabb hogy ne akarjon olyan dolgokba beleszólni amihez tényleg nincs semmi köze.(pl hogy hogy állok a saját családommal) Ne akarjon teljesen lekötni mert csak megutáltatja magát azzal h nem enged érvényesülni! Kb ennyi egyenlőre! 20F
2012. jan. 23. 15:33
 4/19 anonim ***** válasza:

# 2

A tökéletes nő:P Így a leírtak alapján nincs veled probléma.:)

2012. jan. 23. 15:34
 5/19 pqpqpq ***** válasza:
en pl kedvelem a humoros csajokat.ha valaki tetszik elhivom kavezni aztan majd ki derul mi lessz
2012. jan. 23. 15:34
 6/19 anonim ***** válasza:

Hát én olyan lányal tuti hogy nem járnék akinek nincs humora!

Ha egy lányal járni akarok akkor ez a sorrend amit nézek benne:

1. Jól tudunk beszélgetni, kedves

2. Van humora

3. Szép

4. Formás

2012. jan. 23. 15:36
 7/19 anonim ***** válasza:

mindenkinek más jön be pl vanegy dullos csaj akit az egész suli megb@szná,de nekem nem jön be,de te személyiségbe pont az eswtem vagy :D de a tv elöl a franc se szed ki ha olyan megy benne:D

19/f

2012. jan. 23. 15:36
 8/19 anonim ***** válasza:
Fullos*
2012. jan. 23. 15:38
 9/19 anonim ***** válasza:
na szóval... nekem inkább a szerény, aranyos kislányos csajok jönnek be(nem az ilyen 12 évesek nem úgy kell érteni xd) de legyen humora az nagyon fontos :
2012. jan. 23. 15:40
 10/19 anonim ***** válasza:

Legyen kedves, de őszinte, és elég intelligens ahhoz, h tudjak vele beszélgetni. Jó ha humoros, de nem feltétel, a perverz humor pedig még nagyobb előny :D

Én nem hívom el randira a csajokat, csak ha elfelejtem, h a külsőm miatt nem lehet esélyem egy lánynál sem.

2012. jan. 23. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!