Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Most komolyan! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Most komolyan! Milyen csaj az esetetek?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy egyes fiúknak az nem szimpi ha humoros vagyok, másoknak az nem tetszik ha szerényebb vagyok.. Én bevallom inkább a sokat pofázós jó humorú csaj vagyok, de még egy normális férfi sem környékezett meg pedig rondának sem mondanám magam... Meséljetek ti hogy veszitek észre az ideális csajt?! El is hívjátok randira vagy csak bámuljátok, hogy "jajj de jó lenne ha a csajom lenne" stb ..

Ui: Amúgy nagyon sokat foglalkozom a szexuális témákkal, és imádom a perverz humort is meg hát bevallom elég nagy a fantáziám, így néha szexuális hangulatot teremtek... Baj? 17/L

2012. jan. 23. 15:26
1 2
 11/19 cghdvf ***** válasza:
Humor az mindig kell! Egy full komoly csajjal nagyon könnyű összeveszni!
2012. jan. 23. 15:44
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszi fiúk!

Tömören ilyen vagyok:

1. imádom a poénokat

2. a szex témát nagyon sokszor felhozom, mindenből tudok kétértelmű dolgot kihozni.

3. Én kedvesnek mondanám magam, csak nem akarok egonak tűnni.

4. Magabiztos vagyok, de ha egy jó pasit látok akkor kapásból elgyengülök(bár ez nem gyakori)

5. Imádom a focit a sportot, az állatokat a zenét..

6. Buliban( nem disco) elég sokszor rágyújtok meg iszom, és elég laza vagyok..

7. Nem vagyok vézna van mellem és nem is vagyok duci sem.. Olyan átlagos formás talán..

8. Sminknek egy szempillaspirál más nem..

9. Hajam régen festettem, de most természetes barnán szeretném hagyni..Eddig is barna volt csak festett.

10. Nem vagyok órákat a tükör előtt.. Ha kell 10 perc alatt is elkészülök mindennel ha elmegyek itthonról..

11.Nem hordok olyan ruhát amit nem tartok kényelmesnek.

12. Nem fekszem le fűvel fával.Nem is kavarok csak úgy senkivel..

13. Nem vagyok könnyűvérű.

14. Romantikus alkat vagyok, de ha egy pasi kierőszakolja a csókomat, persze olyan szenvedélyes módon akkor rögtön elgyengülök...

15. A bunkó divatmajom, zsúrpubi, buliribanc, picsogos kiscsaj típusú embereket ignorálom.

16.Mindig inkább vagány csaj voltam, aki megmondja az igazat. Régebben a fiúknak is beszóltam, sőt azt még most is.. :D

2012. jan. 23. 15:54
 13/19 A kérdező kommentje:
Okosnak nem tudom mi felel meg, mert nem vagyok az a tök jó tanuló.. Mondjuk h 3-as vagyok, de otthon nem is fogok ülni és egész nap tanulni...Alapból én annyira tartom magam okosnak amennyire kell, nem vagyok beképzelt, mondjuk úgy, hogy magam szemében intelligensnek tartom magam, de van realitás érzékem, szóval egy legyen ön is milliomos eléggé kifogna rajtam.
2012. jan. 23. 16:02
 14/19 anonim ***** válasza:
A humorérzék és a jókedv sokszor nem tetszi a pasiknak, nálam ezzel még mindig gond volt, baráti kapcsolatokban is. Hát nemtudom általában komolyabb csaj kell nekik.
2012. jan. 23. 16:21
 15/19 cghdvf ***** válasza:
Nekem bejön amit leírtál! De ha kell akk tudsz komolyan is viselkedni nem?
2012. jan. 23. 16:51
 16/19 A kérdező kommentje:
Persze.. Sőt van amikor túlzásba viszem a komolyságot.. És az emberek megszokták, hogy humoros vagyok, így ha néha kicsit komolyabban viselkedem akkor már nem néznek rám olyan jó szemmel :)
2012. jan. 23. 18:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Olyan az esetem, mint te. Csak az én esetem ne dohányozzon. :)
2012. jan. 24. 17:39
 18/19 pqpqpq ***** válasza:
akkor te most tarsat keresel? :)
2012. jan. 24. 17:42
 19/19 A kérdező kommentje:

Igazából én sem nagyon szeretnék dohányozni, de sajna partydohányos vagyok. Ez ellen próbáltam tenni, de amikor megkínálnak mindig elfogadom... Ez van..

Társat keresek igen, de nem azért írtam ki ezt a kérdést, hogy felszedjek valakit a neten, csak szimplán kíváncsi voltam, hogy mi a véleményetek.

2012. jan. 24. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!