Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az esetetek?
Külső belső egyaránt jöhet. Lécci korokat, nemeket írjatok!
ELSŐSORBAN FIÚKAT KÉRDEZEK!!!
külső:
vékony, alacsony, filigrán lány, ne legyen sápadt a bőre, a haj, és szemszín nem érdekes
belső:közös érdeklődési körr,
nyitott hozzáállással az élethez, nem állandóan búsuló,
ne legyen hisztis, a korábbi kapcsolatok miatt
ezzel szemben akikkel jártam: átlagos magasság, és testalkat, inkább magas, mert a a belső jobban számított mindig is :-)
Akkor te hogyan választasz magadnak párt? Nem tudom hány éves lehetsz, tegyük fel 25. Mivel neked nincsenek elvárásaid, összejönnél egy 60 éves nővel is? Vagy hogy érted?
Személy szerint nekem a sötét hajú, sötét szemű férfiak jobban tetszenek, de a leghosszabb kapcsolatban a srác pl. kék szemű volt, de ez nem számított.
És igenis kellenek bizonyos fokú elvárások (hasonló érdeklődési kőr, intelligencia, stb.), hogy működőképes legyen a kapcsolat hosszú távan.
stílusba.. hát nálam ez olyan hogy vagy tetszik vagy nem :DD szval ilyen nem igazán van :)
hajba hát jöhet bármi kivéve a hosszú és a göndör..ezek nem tetszenek:( (bár 1x tetszett göndör hajú :D)
szem.. ezt szoktam mindig először megnézni egy fiún :) ha egy fiúnak kék a szeme akkor már úgy vagyok hogy ahhw *-* de amúgy bármilyen színű lehet a szeme..
alkat.. hát szeretem az izmosabb fiúkat :D a nagy darabokat is akár(nem a kövéreket!!) az ilyen kis vékony giliszták nem igazán jönnek be XD de már azis előfordult amúgy :DD .... felőlem lehet szemüveges egy fiú, nem zavar az sem :) lehet pcje, fültágesze, tetkója :D
magasság.. hát mindenféleképpen legyen tőlem magasabb!!az se igazán tetszik amúgy ha egymagasságú..legyen legalább fél fejjel magasabb :))
belső: hát utálom a bunkó fiúkat!! ha vki bunkó nálam az már kiesik.. de viszont a túl kedves, nyálasakat se szeretem.. :D tehát legyen jófej, lehessen vele beszélgetni sokat, akár a semmiről is :D legyen vicces :)) de ha úgy van komoly is.. lehet hogy ez hülyeség amit írok de legyen féltékeny!! :DD így érzem hogy számítok neki vmit(aztán lehet hogy mégse.. ) legyen ilyen ragaszkodó típus, de azért ne csüngjön mindig rajtam :D merjen felvállalni a haverjai előtt is, tehát előttük ne úgy viselkedjen mintha a haverja lennék.. és hát ugye legyen hűséges :D
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!