Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most, hogyan van?

Figyelt kérdés

Kb. egy éve történt. A legjobb barátnőmnek volt egy barátja. Azért szakítottak, mert kiderült, hogy a legjobb barátnőm pasija belém szerelmes. A fiú helyes és kedves, vicces is tehát ha elhívott volna valahova gondolkodás nélkül igent mondok. De nem tette. 2 hónapja ugyanerről a fiúról azt állították, hogy megint szerelmes belém. Akkorra már én is belehabarodtam és megtettem az első lépést. Sajnos nem mertem vele beszélni csak facebookon üzentem neki. Megkérdeztem, hogy igaz-e, hogy tetszem neki és rögtön leléptem. Utána írt, hogy szép vagyok, de úgy különösebben nem tetszem neki meg, hogy még nem tudja. Mikor láttam mit írt visszaírtam neki, hogy mit ért az alatt, hogy nem tudja. Nem írt vissza. Akkor megint írtam neki, hogy nem baj ha nem érdeklem nem azért kérdeztem. Megint nem írt. Nem bírtam ki megint írtam, hogy nem baj ha nem tetszem neki már hozzászoktam. Nagyon ciki volt, hogy még csak vissza sem írt. Valamivel később a legjobb haverja azt mondta nekem, hogy a srác azt mondta neki, hogy én is szeretem őt meg ő is engem és, hogy együtt fogunk lenni. Nagyon megörültem neki(persze nem mutattam), de a srác nem jelentkezett. Azóta is szeretem és mindig zavarba jövök ha egy társaságban vagyunk. Ja és ő most meg 8-ba én meg 7-be.

Remélem érthető volt.

2013. júl. 30. 00:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Micsoda problémái vannak a mai gyerekeknek... Ha akarsz valamit tőle ne csak ülj a seggeden ha nem ír vissza facebookon beszélj vele személyesen. Mondd meg neki hogy ezt meg azt hallottál és szeretnéd tisztázni a helyzetet, hogy akkor mi is van.
2013. júl. 30. 00:09
 2/2 anonim válasza:
Hát... Kedves előző, velem is voltak hasonlók, de rájöttem, hogy nagy marha voltam. Amúgy meg, demokrácia van (persze nincs, csak a szónak köszönhetően elég nagy a szabadságunk), ezért érdemes lenne mindent kihasználni, ha nem írt facebookon vissza, hívd fel telefonon, találkozz vele élőben (nem baj, ha nem mered, csak egy szót kell kilöknöd magadból, a többi már jön, tapasztalat), kérj meg egy barátod/barátnőd, hogy segítsen, annyi lehetőség van, miért nem használjátok ki? Ez a facebookos dolog meg elég unalmas már, lassacskán mindenki csak gép előtt köt házasságot, leesik az emberek értelmiségi szintje... o.O Pedig valójában arra született az ember, hogy gondolkozzon és cselekedjen nem? :| ._.
2013. aug. 2. 00:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!