Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz mirelit kaját csinálni "meglepiként"?
Figyelt kérdés
Nem lesz semilyen alkalom, csak gondolom munka után ha átjön, jobban esne valami ételszerűbbet enni, mint virslit vagy hideget... Egyedül lakom pár hete, még nem főztem ebben a konyhában és nem is hiszem, hogy minden eszköz meglenne, hogy önállóan csinálhassak bármit is. Serpenyő viszont tuti van, és nem is nagy durranás megcsinálni egy fagyasztott fasirtot sültkrumplival.
Máskor ha átjön, általában elmegyünk gyrosozni vagy hambizni, vagy hideget eszünk. De én már unom, szerintem ő is.
Mit gondoltok? Ciki mirelitet csinálni, inkább hagyjam, vagy nem olyan rossz?
2013. júl. 26. 13:45
11/12 anonim válasza:
mindenkinek: mirelitnél jobb és rohadt egyszerű, midenki szereti, csak egy serpenyő kell hozzá meg egy lábos...15 perc MAXIMUM 20. Lábosba víz, felforralni, spageti tészta bele az szépen megfő. Serpenyőbe kis olaj, darált hús, piszkálod amik át nem sül, fehér/barna nem lesz teljesen (10 perc) majd utána 3 dl víz bele meg maggi bolognai szósz, még 1 percig az egészet kevergetni és tádáááá. tök finom, egyszerű.
12/12 anonim válasza:
és nem lesz ilyen olaj meg strand szag az egész szobában egész este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!