Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom meglepiként elvisz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom meglepiként elvisz wellness hétvégézni. Milyen meglepivel tudnám én viszonozni akár ott ezt neki?

Figyelt kérdés
Ne írjátok, hogy kiadós szexel, mert azzal tisztában vagyok :) De akár arra is írhattok tippeket, hogy mivel dobjam fel.
2013. ápr. 14. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
hát nemtom. adj bele mindent a szexbe:D:D
2013. ápr. 14. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
előtte egy jó kiadós masszírozás :D amit átviszel sz*pásba :) ;)
2013. ápr. 14. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:

lepd meg azzal, hogy nem lesz szex:D

vegyél (az ő pénzéből, hogy nagyobb meglepetés legyen:D) valami csini, izgi rucit:)

2013. ápr. 14. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Van valami ami izgatja a fantáziáját, de még nem próbáltátok? Beöltözés, vagy csak szexi fehérnemű, erotikus masszázs, prosztatamasszázs, kikötözés, szembekötés, anál, lingam masszázs, stb....neked kell tudni mit szeretne és neked mi fér bele.

Amúgy szerintem nem vár más viszonzást, mint hogy kettesben legyetek és szép hétvégétek legyen.

2013. ápr. 14. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Pucér szaunázással!
2013. ápr. 14. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!