Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz mirelit kaját csinálni "meglepiként"?
Nem lesz semilyen alkalom, csak gondolom munka után ha átjön, jobban esne valami ételszerűbbet enni, mint virslit vagy hideget... Egyedül lakom pár hete, még nem főztem ebben a konyhában és nem is hiszem, hogy minden eszköz meglenne, hogy önállóan csinálhassak bármit is. Serpenyő viszont tuti van, és nem is nagy durranás megcsinálni egy fagyasztott fasirtot sültkrumplival.
Máskor ha átjön, általában elmegyünk gyrosozni vagy hambizni, vagy hideget eszünk. De én már unom, szerintem ő is.
Mit gondoltok? Ciki mirelitet csinálni, inkább hagyjam, vagy nem olyan rossz?
Miért lenne gáz?
Ha mondjuk előre kész tálcában tárolt csak mikrózandó mirelitről van szó, az lehet cink. :) De feltételezem te sem erre gondoltál, hanem mirelit előre kész hússzelet, meg zöldség meg köret.
Ebben az esetben nem az a lényeg, hogy mirelit, hanem a szándék, hogy vacsival várod.
De utána a romok eltakarítására is legyen gondod, mert az az igazi meglepi, ha a romantikus vacsi után, mosogathat a párod, fél este... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!