Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebbségi komplexusom van?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre jobban zavar a külsőm. Kreol bőrű vagyok ,barna a szemem és a hajam, Hónapok óta azt tapasztalom ,hogy nem szeretem magam átlagosnak érzem magam mert ilyen lány akárhol megtalálható... és göndör a hajam talán ezért utálom annyira a külsőm mert félek ,hogy cigánynak néznek.. nem az ismerőseimnél tapasztalom a megfelelési vágyat hanem amikor csak kilépek az utcán görcsbe szorúl a gyomrom ,hogy ne nézzenek cigánynak és ,hogy szép vagyok-e... a szüleim nem értenek meg ,egyedül a nagyimnak tudom kiönteni a szívem. Anyám szerint orvosi eset vagyok (kedves) pedig szerintem csak kisebbségim van és ezt szinte már tény ként kezelem.Szerintetek? (NEM küldök képet ,csak ezek alapján mi a véleményetek?) 16L2013. júl. 24. 20:04
21/22 anonim válasza:
Azt írtad, hogy kreol a bőröd, barna, göndör a hajad , barna a szemed és ezért cigánynak néznek, majd azt írtad, hogy nem akarsz úgy kinézni, mint egy útszéli prosti. Ebből mégis mire lehet következtetni? És te miért nézel úgy ki mint egy prosti? Mert kreol a bőröd...?
A kérdésed pedig az volt, hogy kisebbségi komplexusod van-e. Erre (korábban is írtam) szakember adhat választ, nem az Internet.
22/22 anonim válasza:
kéne neked egy fiú aki mondana neked szépeket :)
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!