Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisebbségi komplexusom van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisebbségi komplexusom van?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre jobban zavar a külsőm. Kreol bőrű vagyok ,barna a szemem és a hajam, Hónapok óta azt tapasztalom ,hogy nem szeretem magam átlagosnak érzem magam mert ilyen lány akárhol megtalálható... és göndör a hajam talán ezért utálom annyira a külsőm mert félek ,hogy cigánynak néznek.. nem az ismerőseimnél tapasztalom a megfelelési vágyat hanem amikor csak kilépek az utcán görcsbe szorúl a gyomrom ,hogy ne nézzenek cigánynak és ,hogy szép vagyok-e... a szüleim nem értenek meg ,egyedül a nagyimnak tudom kiönteni a szívem. Anyám szerint orvosi eset vagyok (kedves) pedig szerintem csak kisebbségim van és ezt szinte már tény ként kezelem.Szerintetek? (NEM küldök képet ,csak ezek alapján mi a véleményetek?) 16L

2013. júl. 24. 20:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hát,... nem szeretnék úgy kinézni mint egy utcai prosti.
2013. júl. 24. 20:34
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi az összefüggés az erotikus kisugárzás és az utcai prosti között? Szerintem az ég világon semmi.
2013. júl. 24. 20:39
 13/22 A kérdező kommentje:
nem az erotikus kisugárzás hanem az összes összereakva barna,göndör haj kreol bőr és barna szem. fújjjjjj.....inkább sütöm a hajam mert így nem lesz pufi
2013. júl. 24. 20:43
 14/22 anonim ***** válasza:

# 10 Az előítéletek nem egyenlőek bármilyen eszmékkel, mindenki rendelkezik egészséges előítéletekkel (pl. épelméjű nő nem sétál el egy sötét sikátorban, ha ott tagbaszakadt embereket lát).

A kérdésre pedig, ha cigány származású lennél, azzal mi lenne a baj? Te magad is általánosítod a cigány származású lányokat, azzal, hogy szerinted mind (úgy néz ki) útszéli prosti. Akkor miért várod el másoktól, hogy ne a külsőd alapján ítéljenek meg ha nem ismernek?

Lehet, hogy valóban nem ártana egy szakemberrel (pszichológus) beszélned erről.

2013. júl. 24. 21:05
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Nem kisebbségi komplexusod van, hanem hülye vagy.
2013. júl. 24. 21:14
 16/22 anonim ***** válasza:

Röviden és tömören nagyjából ennyi. :)

2013. júl. 24. 21:37
 17/22 anonim ***** válasza:

14-16

Jól összefoglaltad előttem, nekem már csak az összegzés maradt hátra. :)

2013. júl. 24. 21:39
 18/22 A kérdező kommentje:
Azt hiszem félre érted... Nem azt mondom h a cigányok néznek ki mind úgy mint az útszéli prostik hanem ha én nézek ki úgy akkor nagyon roncs állapotban vagyok.
2013. júl. 24. 22:19
 19/22 A kérdező kommentje:
És kérlek a kérdésre válaszoljatok! Voltak nagyon kedves emberek nekik köszönöm a leveleket!
2013. júl. 24. 22:22
 20/22 anonim ***** válasza:

Részletek egy intelligens és kedves ember naplójából... A következő részben emberünk részt vesz a Borsodi Bivaly-ivó versenyen majd az azt követő hányóversenyen is.

2013. júl. 24. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!