Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A kisebbségi komplexusom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisebbségi komplexusom miatt nem akarok találkozni az álompasival, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Találkozni akar velem, egy nagyon-nagyon jó pasi, tipikusan olyan, aki minden lány álma. De én nem merek vele találkozni, nagyon rágörcsölök, hogy elrontom, nem tartom magam elég jónak, szépnek, szórakoztatónak. Tudom, hogy ezzel nem kéne foglalkoznom, de egyszerűen nem megy, agyalok, hogy mi lesz, ha.. legszívesebben lemondanám a találkozást.
2013. jún. 5. 19:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Jaj, bocsi a sok szóismétlésért meg az első felesleges vesszőért, gyorsan írtam. :D
2013. jún. 5. 19:24
 2/6 The Other ***** válasza:
Ha ennyire zavar a dolog, akkor mondd le...
2013. jún. 5. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
menj el lessz ami lesz. ha nem lesz belöle semmi akkor irány a pszhihologus beszélgess vele kicsit. ez nem szégyen. igazábol fogd fel ugy hogy lmész beszélgetni valakivel. és lesz ami lesz
2013. jún. 5. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Netről ismered?
2013. jún. 5. 19:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Látásból ismerem már régóta, mindig néztem, hogy mennyire jó pasi, soha nem gondoltam volna, hogy egyáltalán szóbaállna velem, tetszhetek neki.. De tényleg jobb lenne, ha lemondanám, nem akarok ezen görcsölni.
2013. jún. 5. 19:30
 6/6 Csigafröccs válasza:
Ha eltekintünk attól az apróságtól, hogy álompasi nem létezik, mit veszíthetsz? Elég keveset. A lehetséges nyereség viszont nagy...
2013. jún. 5. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!