Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le kellene mondanom róla? Még akkor is ha nagyon nem akarok?
Köszönet annak, aki végigolvassa és elmondja a véleményét.
Néhány hete megismerkedtem egy csodás nővel. Azóta teljesen belehabarodtam amihez a külsője és belsője (félreértések elkerülése végett a tulajdonságai) is jelentősen hozzá járult.
Próbáltam már közeledni hozzá, hívogattam közös programokra, hogy kettesben lehessünk kicsit, hogy még jobban megismerjem, de különféle okokkal lerázott (az okokról tudtam, hogy van valóságalapjuk). Az első "randiszagúbb" meghívásnál a "van valaki akivel épp találkozgatok" jellegű lekoppintást kaptam. Ezek a próbálkozásaim már tartanak pár hete. Azt is meg kell említeni, hogy ő nem keresett még semmilyen formában.
Jellem szempontjából annyit elárulok, hogy nyílt, mindenkivel jól elvan, barátságos (persze nem ezt a mindenkinek odadobja magát típusú nőt kell elképzelni), jó nagy baráti kör is van.
Szerintetek érdemes még próbálkoznom? Egyszerűen nem bírom rávenni magam, hogy feladjam, úgy érzem ő kell nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!