Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebbségi komplexusom van?
Lehet csak te parázól be közbe nem is nézel ki cigányosan egy kép télleg sokat segíthetne.
De amúgymeg ne másnak akarj megfelelni hanem magadnak, hogy te jól érezd magad :)
Kreol bőröm van, barna hajam (bár most vöröses), barna szemem.
Átérzem a helyzeted, én is utálom, de eddig talán a legnagyobb pofon az volt, mikor egy cigány csaj leköpött és lecigányozott. Pedig nincs cigány kinézete annyira a fejemnek. Most azon voltam, hogy jól lebarnuljak, aki meg cigánynak néz, nekiugrok azt hello... :D nyugi Te sem vagy cigány, túlságosan beképzeled, és lassan már elhiszed, hogy az vagy.
Én is pont így vagyok, barna göndör haj, barna szem, barna bőr, de szerencsére cigánynak nem néznek (még az hiányozna...). Semmi önbizalmam nincs..
16/F
1. Tanulj meg helyesen írni.
2. A göndör haj olyan erotikus kisugárzást kölcsönöz a nőknek, amire büszkének kell lenni. Ezt tartsd észben, és ne vasalgasd tovább.
3. És ha cigánynak néznek akkor mi van? Nem kell törődni ostoba, neonáci emberek véleményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!